Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Lenneke fitter, gezonder en gelukkiger

Tijdens mijn zwangerschap heb ik klachten van bekkeninstabiliteit gekregen. Na mijn bevalling probeerde ik de draad weer op te pakken en lichamelijk te herstellen. Meerdere keren ben ik zelf aan de slag gegaan met oefeningen van internet om weer op kracht te komen. Helaas werkte mijn lijf niet mee, waardoor ik afgelopen december opnieuw werd uitgeschakeld met enorme klachten van mijn rug en bekken. Daar lag ik dan, gestrekt op de bank van de pijn, niet in staat om voor mijn eigen zoontje te kunnen zorgen. Op dat moment kwam mijn zus met het idee om naar een personal coach te gaan. Dit wuifde ik eerst ver weg, dit had ik toch niet nodig? Toch heb ik toen mijn contactgegevens achter gelaten bij Personal Fitness Nederland. Wat had ik te verliezen? Zelf kwam ik er niet meer aan uit…

Niet veel later had ik het eerste gesprek met Kevin. Ik had een duidelijk doel, niet om af te vallen, maar om lichamelijk sterker te worden met als grootste motivatie om weer zelf voor mijn zoontje te kunnen zorgen. Het was een super fijn eerste gesprek en een week later gingen we aan de slag!

Ik vond het spannend, want naast bewegen is het proces ook inclusief voeding en coaching en daar moest ik aan wennen. Al snel zag ik in hoe deze drie punten met elkaar verbonden staan en hoe makkelijk het ‘voedingsgedeelte’ me eigenlijk afgaat met de bijbehorende app. Iedere dag even kijken wat er op het menu staat. Het is zelfs in te stellen in makkelijke en snelle recepten! Ideaal.

Mooi meegenomen dat ik in drie maanden tijd 10 kilo ben afgevallen. Maar mijn grootste winst zit hem voor mij in mijn lichamelijk (en mentaal) herstel. Iedere week ga ik met mijn personal coach Veerle aan de slag en kijken we hoe mijn lijf op dat moment voelt en hoe we de training vorm kunnen geven. Er wordt een plan gemaakt voor de komende periode en zo wordt continu het proces aangepast naar hoe ik mij voel en wat mijn lijf aan kan.

De trainingen gaan met een lach en een traan, maar juist door de bijbehorende mentale coaching word je op alle vlakken sterker. Na ruim drie maanden voel ik mezelf al zoveel fitter, energieker en sterker! Heb ik mijn doelen al bereikt? Nee, maar de eerste grote stappen zijn gezet en het geeft me vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst waarin ik weer helemaal zelf voor mijn zoontje kan zorgen en de stap naar mijn werk kan zetten. De komende periode blijf ik lekker door trainen met Veerle!

Ik wilde lichamelijk sterker worden om weer zelf voor mijn zoontje te kunnen zorgen.

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2139 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen