Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo viel Jessie 29 kilo af!

Lees hier het succesverhaal van Jessie: 
 
Na corona en een zwangerschap gaf de weegschaal ineens een getal aan van 3 cijfers. Zoveel had ik nog nooit gewogen en ik besloot dat ik koste wat kost weer terug wilde naar een gezond gewicht. Mijn goede voornemen van 2022.
 
Ik wist ook dat ik een stok achter de deur nodig had, behoefte had aan goede begeleiding en iemand die me iets kon leren over gezond eten, want als ik op Google ging zoeken, kwam ik meteen uit op de meest tegenstrijdige adviezen.
 
Dus ik kwam uit bij PFN in Helmond en had een hele fijne intake bij Kevin die zei dat dat wel goed moest komen met mijn goede voornemens. En dat was ook zo! 
 
Ik ging eerst aan de slag bij Veerle, die me al goed op weg hielp, daarna kwam ik weer bij Kevin, tijdens de groepslessen was het Remco die me flink aan het werk zette en uiteindelijk, toen de coronaregels werden opgeheven en ik overdag weer naar kantoor moest, ging ik trainen bij Max, bij wie ik onlangs mijn laatste 1 op 1 training afrondde  en dat vond ik stiekem nog jammer ook, terwijl ik hiervoor helemaal niet van sporten hield.
 
Hoe dan ook, missie geslaagd, want ik heb mijn goede voornemens waargemaakt. Ik ben inmiddels 29 kilo lichter en ik ben meer dan blij met het resultaat! Duizend maal dank voor de motivatie, voor het luisterend oor en de gezelligheid waardoor het proces een stuk makkelijker verliep dan wanneer ik jullie niet had gehad.
 
Ik blijf gezellig naar de groepslessen komen en de wijze lessen gaan een leven lang mee!

 

 

 

 

 

 

Ik ben 29 kilo lichter en ik ben meer dan blij met het resultaat!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen