Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Laurens in no-time fitter, gezonder en 16 kg lichter!

Toen ik terugkwam van vakantie woog ik ongeveer 112,5kilo. Daar voelde ik mij niet fijn bij. Ook omdat ik astma en artrose heb dacht ik daar moet ik echt wat aan doen. Ik zag op Facebook een advertentie voorbijkomen van PERSONAL Fitness Nederland en meldde mij aan bij de vestiging in Bergen op Zoom.

Bij de intake had ik echt het idee dat we serieus mijn gewicht gingen aanpakken op een goede én gezonde manier. Tussen de 15 en 20 kilo moest eraf werd geadviseerd. Ik zou dan minder klachten krijgen van snelle vermoeidheid na inspanning en minder kort ademend zijn na een flinke inspanning. Ook zou ik dan beter kunnen bewegen en nog belangrijker: mezelf fitter voelen.

Na 7 weken strak aan mijn voedings- en trainingsschema te hebben gehouden – en door steun van mijn personal trainers – ben ik nu 16 kilo kwijt! Bukken op mijn werk en traplopen ging moeizaam, maar dit gaat nu veel beter. Ik voel me bovendien veel beter, fitter en gezonder!

 

Ik zou Personal Fitness Nederland zeker aanraden aan iedereen die op een gezonde manier echt wil afvallen. Je krijgt de begeleiding en de aanmoediging om door te zetten en het wordt duidelijk dat je het echt allemaal voor jezelf doet.

De jongens (coaches Roohin en Tamim) doen het fantastisch!

Groetjes,

Laurens

 

Ik ben in 7 weken 16 kg afgevallen, ben minder vermoeid en bukken en traplopen gaat veel beter!

10
0%
10

2139 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen