Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Bergen op Zoom

Een gemiddelde score van 9.4 uit 37 klantenervaringen

Van der Rijtstraat 7, 4611 PN Bergen op Zoom
KVK
68944225
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Bergen op Zoom

Een gemiddelde score van 9.4 uit 37 klantenervaringen

9
16 juni 2022

"Ik voel mezelf een stuk fitter!"

Claire

Studio Bergen op Zoom
9.5
11 juni 2022

"Ik kan mezelf weer accepteren!"

Tamara

Studio Bergen op Zoom
10
11 juni 2022

"Ik voel me fitter en zit vol met energie!"

Danny

Studio Bergen op Zoom
10
15 maart 2022

"Ik vind het nu echt leuk om te sporten! "

Linda

Studio Bergen op Zoom
10
27 oktober 2021

"Ik ben in 7 weken 16 kg afgevallen, ben minder vermoeid en bukken en traplopen gaat veel beter! "

Laurens

Studio Bergen op Zoom
10
6 oktober 2021

"Ik ben 12,5 kilo afgevallen en fitter en energiek. Je moet dit 'gewoon doen!' "

Cees

Studio Bergen op Zoom
9
11 augustus 2021

"Hier ben ik verzekerd van het juiste advies en deskundigheid."

Daniel

Studio Bergen op Zoom
10
11 augustus 2021

"Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie en veel minder last van mijn rug!"

Frits

Studio Bergen op Zoom
10
5 juli 2021

"7 maanden later ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46), en eet ik nog steeds lekker!"

Rianne

Studio Bergen op Zoom
10
29 juni 2021

"Je hebt gegarandeerd resultaat en geen jojo effect wat je zo vaak te horen krijg bij andere diëten. "

Willem-Jan

Studio Bergen op Zoom
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Bergen op Zoom
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

Roohin Osmani
Studiomanager & Lifestylecoach van Bergen op Zoom & Roosendaal
Ik ben de studio eigenaar van Bergen op Zoom en Roosendaal en zit al meer dan 10 jaar in de gezondheidsbranche. Met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingspatronen help ik mensen om vitaler en gelukkiger te worden.

Personal training Bergen op Zoom

Energie, een slanker lichaam, gezond eten en minder stress; met personal training in Bergen op Zoom bereik je dit voor de rest van je leven. Crash diëten, shakes en wondermiddeltjes werken misschien voor even, maar ze pakken het onderliggende probleem niet aan. Als jij mee wilt bewegen en gezond wilt eten, dan betekent dat dat je slechte gewoonten moet doorbreken. En dat is dan ook precies wat wij met ons Fit for Life programma gaan doen.

Resultaat op lange termijn met personal training Bergen op Zoom

Met ons programma richten we ons op de lange termijn en niet op de korte termijn. Dat betekent dat je stapsgewijs naar je doel toewerkt en dat de kans dat je daar blijft aanzienlijk groter is. Zo groot zelfs, dat wij durven te zeggen dat je bij ons altijd slaagt. Dit resultaat wordt bereikt met ondersteuning van allereerst een personal trainer in Bergen op Zoom. Deze gaat met je aan de slag en verzorgt afwisselende en uitdagende trainingen, zowel buiten als binnen. De voedingsdeskundige spreekt met je over je eetgewoonten en vertelt je wat je wel en niet moet doen. Een coach geeft je de mentale kracht om deze veranderingen niet alleen door te zetten maar ook te blijven handhaven tot ze tweede natuur zijn geworden.

Nooit meer terug

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, je bloeddruk wilt verlagen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa op wilt bouwen, met personal training in Bergen op Zoom werken we naar jouw doeleinden toe. De drie pijlers – beweging, gezond eten, coaching – zijn je tools en samen met jouw inzet en motivatie geef je je leven een ommezwaai. Je krijgt weer energie, je komt op een gezond gewicht, je voelt minder stress en je bent zelfverzekerder en gelukkiger. Boek daarom vandaag een intake gesprek met de personal trainer in Bergen op Zoom. Samen maken we jou nog beter.

Fitness Bergen op Zoom voor blijvend resultaat

Heb je genoeg van alle snelle diëten en zou willen werken aan een goede gezondheid voor de lange termijn, kies dan voor een maatwerk fitness programma in Bergen op Zoom. Zo’n persoonlijk programma kun je volgen bij Personal Fitness Nederland. Inmiddels hebben wij meer dan 80 studio’s verdeeld over heel Nederland waar we onze duurzame succesformule toepassen voor blijvende resultaten. Kom jij in onze studio fitnessen in Bergen op Zoom?

Voor wie is dit programma geschikt?

De programma’s van Personal Fitness Nederland worden altijd op maat gemaakt. Tijdens een vrijblijvende intake zoomen we in op de doelen die jij wenst te behalen. Dit kan te maken hebben met gewichtsverlies, met het krijgen van een sterker lichaam of toegespitst zijn op mentale of lichamelijke klachten die je ervaart. Je krijgt een personal coach die op basis hiervan een plan op maat voor je samenstelt. Dit plan zal jou, stap voor stap, in staat stellen je streefdoelen te behalen.

Duurzaam resultaat gegarandeerd

We streven ernaar jou de tools te bieden om gezonder en daardoor gelukkiger in het leven te staan. Daarbij leunen we sterk op de drie pijlers die onze fitness programma in Bergen op Zoom tot een succes maken. Dit zijn beweging, voeding en mindset. Met een personal coach werk je consistent aan al deze drie elementen. Gecombineerd resulteren ze in een totaalaanpak die niet alleen op korte termijn vruchten afwerpt maar je ook in de toekomst fit blijft houden. We geven je dan ook een 100% resultaatgarantie op jouw gekozen einddoel.

Fitnessen Bergen op Zoom: in de buitenlucht of in onze studio

Bij Personal Fitness Nederland wisselen we trainingen in de buitenlucht af met sessies in onze studio’s. De trainingen vinden altijd plaats in één op één settingen met je persoonlijke trainer. We bieden je daarmee een persoonsgericht alternatief op standaard fitness lessen. Kom gerust eens langs in onze studio voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?