Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Marinier Jan weer fit en uitgedaagd!

Jan Rikken aan het woord over zijn ervaring:

Ik had al van alles geprobeerd. Met shakes viel ik bijvoorbeeld wel iets af, maar niet meer dan 3 kg. Toen kwam ik online de advertentie tegen voor Personal Fitness Nederland – Ede. Voor ik het wist had ik het gesprek met Mathilde en ging ik voor 9 maanden aan de slag! Niet alleen ben ik inmiddels veel afgevallen, ook heb ik er nu vertrouwen in dat ik deze levensstijl ga volhouden.

Ik eet nu veel kleinere porties. Dit was in het begin wel even wennen, maar gaat mij nu gemakkelijk af. Ik kom altijd met plezier naar de personal coaching en de groepslessen en ga altijd met een tevreden gevoel weer naar huis.

Altijd trainen tot het naadje, dan voel ik me goed! Net zoals bij het Korps. Heerlijk om dat gevoel weer terug te hebben. Om uitgedaagd te worden en mij trots te voelen. Dankzij jullie blijf ik gemotiveerd, heb ik er plezier in en heb ik er vertrouwen in dat ik dit vol ga houden.

Coaches Mathilde en Deborah over Jan:
Marinier ben je, altijd en overal. Dat geldt ook voor Jan. Wat ontzettend gaaf is het voor ons om jou te mogen trainen, want gas geven dat kun jij wel. En dat is te zien!

Je bent al 18 kg kwijt en je hebt de liefde voor de sport hervonden. Het plezier dat jij hebt in trainen werkt aanstekelijk: zowel voor ons als de andere leden. Blijf zo doorgaan!

1630 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen