Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Hans 50 kilo afgeslankt en heeft hij zijn streefdoel van onder de 100 kilo al ruim bereikt!

Lees hieronder het succesverhaal van Hans:

Ik worstelde al een groot deel van mijn leven met veel overgewicht. Ik deed er wel eens wat aan en meldde me aan bij diverse sportscholen. Echter ontbrak de wil en goede begeleiding om het door te zetten.

Nu een jaar geleden kwam er op social media een advertentie van Personal fitness Nederland voorbij. Toen toch maar eens een afspraak gemaakt. Dit leidde tot de eerste intake bij Nadine. Het gesprek voelde zo fijn en vertrouwd dat ik direct besloten heb te starten. Al snel zag ik resultaat en dat is alleen maar zo verder gegaan.

Nadine geeft de lessen op een fijne, afwisselende manier zodat het elke keer weer leuk is om te gaan sporten. Ik zie het inmiddels ook niet meer als ik “moet” gaan sporten maar echt als een leefstijl.
Mijn grote valkuil is dat ik soms een dag niet kook of slecht eet. Dan geeft Nadine me altijd wel weer dat juiste zetje met de opmerkingen: ‘Wel koken hè! Wat ga je maken deze week?’ en ‘Stuur je een fotootje? Met jezelf erop hè!’ zei ze dan.

Zowel de groepslessen als zeker ook de 1 op 1 lessen zijn super leuk en toch intensief tegelijk. Tijdens het afgelopen jaar heb ik wat lichamelijke ongemakken gehad: een kleine operatie, val op mijn schouder en een zwakke, pijnlijke knie. Door de kundigheid en de manier van lesgeven, wist Nadine altijd wel een training in elkaar te zetten zodat ik toch goed kon trainen, zonder de zwakke plekken teveel te belasten maar juist met beleid te trainen. Echt top!
Daarom is het ook fijn dat er vooral veel getraind wordt met losse gewichten, elastieken, boksen e.d. en niet zoals bij de meeste sportcentra op vaste apparaten.

Terugkijkend op het afgelopen jaar kijk ik er met een meer dan goed gevoel op terug. Inmiddels ben ik veel sterker, beweeglijker, al ruim 50 kilo afgevallen en heb ik mijn streefdoel van onder de 100 kilo ook al ruim bereikt.

Uiteindelijk moet ik het voor mezelf doen en zal ik het ook zelf moeten doen. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel veel te danken heb aan de lieve, fijne en deskundige top coach Nadine!

 

 

 

 

Ik ben veel sterker en beweeglijker geworden!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen