Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Bregje fitter, gezonder en gelukkiger

Oké, mijn verhaal! Zomervakantie vorig jaar, mijn jongste kind was inmiddels 3,5 jaar oud. Hoe vaak ik de vraag kreeg of de derde onderweg was… daar sta je versteld van.

Na de geboorte van mijn eerste, nu 7 jaar geleden, is er ongeveer 8 kilo aan blijven zitten. Met geen mogelijkheid kreeg ik dat er af. Ik heb zo nu en dan wel wat geprobeerd, zoals veel eiwitten eten en 3 keer in de week sporten, maar het lukte niet.

Toen 3 jaar later de geboorte van de jongste. En weer bleef er ongeveer 5 kilo (bovenop die 8 kilo) zitten. Balen!

Ook geprobeerd het te accepteren, want hé, ik heb nu eenmaal twee mooie kinderen gebaard, dus natuurlijk is mijn lijf veranderd… Helaas lukte dat niet.

Daarnaast werk ik veel en dat in combinatie met twee jonge kinderen en een huishouden zorgde het ervoor dat ik ook behoorlijk uitgeblust raakte. Gevolg: moe, terwijl ik toch veel moest doen, niet prettig in mijn vel zitten, letterlijk en figuurlijk en zeer ontevreden zijn over mijn uiterlijk. Accepteren en ondergaan lukte niet, dus er moest iet gebeuren!

Via social media zag ik het Fit For Life programma van Personal Fitness Nederland voorbij komen. Weliswaar sceptisch heb ik contact gemaakt. En besloot, na even nadenken, er voor te gaan.

Geen verkeerde keus, bleek achteraf!

Ik ging voor een half jaar, omdat ik van mening was dat dat toch echt minstens nodig was. Dit omdat ik er nog steeds in geloofde dat het niet zo snel zou gaan bij mij. In het begin ging het bij mij juist rustig, ongeveer een halve kilo per week gemiddeld. Mijn vetpercentage was ook te hoog, maar ook die daalde mooi mee.

Aan het eten zelf hoefde ik niet te wennen, want ik was al met veel bekend (ik kook en probeer zelf graag veel uit), maar de hoeveelheden, poe, dat was wennen. Veel! Ik moest daar echt mijn ritme in vinden, ook in 6 keer per dag eten. Het zorgde af en toe ook voor grappige situaties: zo weet ik nog dat ik tijdens het consult met de arbo-arts nog een peer zat weg te eten… Tja, want het was nu eenmaal tijd om wat te eten hahaha.

Ik trok me er niets van aan, want ik wilde het gewoon goed doen!
En het is gelukt: 13 kilo lichter met een vetpercentage rond de 25% en ik voel me goed! Veel fitter en kan veel meer doen zo. En wat ook heel mooi is om te horen is dat het zinnetje: ‘’is de derde onderweg?’’ verruild is voor: ‘’ wat straal je toch, mooi!’’.

Dank je wel coaches voor het helpen mij mijn doel te laten halen en ook dank je wel Jos en Petra voor het opzetten van jullie succesprogramma!

13 kilo lichter met een vetpercentage rond de 25% en ik voel me goed!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2158 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.5

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen