Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo viel Anja 17 kilo af!

Lees hier het succesverhaal van Anja:

In februari 2022 zag ik een foto van mijzelf en toen ging de knop om, zo kon het niet langer. Ook de weegschaal gaf een steeds hoger getal aan en ik wilde niet aan de 100 komen. Toen werd het toch tijd om actie te ondernemen. Op Facebook zag ik een oproep dat je je aan kon melden bij Personal Fitness Nederland. Sportscholen had ik al meerdere malen geprobeerd, maar voor mij geen succes. Ik heb de sprong in het diepe gewaagd en mij aangemeld bij de studio Doetinchem. Schertste mijn verbazing dat ik binnen een paar uur al werd gebeld en zo geen tijd meer had om te twijfelen!

Na een intakegesprek heb ik besloten om een jaar aan de slag te gaan met het Fit for Life programma. Zo ben ik een week later vol goede moed begonnen. En die moed had ik de eerste weken wel nodig. Wat viel dat eerst tegen, vooral het sporten. Van niet sporten naar wat in mijn ogen drillen was en ik vooral zei, “dat kan ik niet en dat lukt niet”. Maar door de goede begeleiding en het aanmoedigen bleek uiteindelijk dat ik het wel kon. Ook moest ik thuis aan de slag en 2x per week oefeningen doen, via training video’s die je op de computer af kunt spelen. Ook wordt er op je voeding gelet, via een app moest ik mijn eetgewoontes aan passen.  Ik hoefde geen honger te lijden en mocht mijn 6 eetmomenten per dag aanhouden. Dit alles wordt het eerste halfjaar allemaal genoteerd en zo ben en blijf je je er bewust van wat je allemaal eet en drinkt. Als ik nu boodschappen doe zitten mijn tassen vol met fruit en groentes. En let ik op eten waar te veel suikers inzitten. Ik drink tijdens feestjes nog steeds een wijntje, maar maak wel bewustere keuzes in het weekend.  Zo zal ik thuis geen fles wijn meer opentrekken en chips, patat en vette hap is verleden tijd. En zo heb ik goed resultaat behaald. De kilo’s vlogen eraf en zo was ik in oktober, na ruim 7 maanden al 15 kilo kwijt, zoals op de foto te zien is.

Ik heb er nu een jaar opzitten en ben ongeveer 17 kilo kwijt, voel me fit en heb nog weer voor een jaar bijgeboekt, al heb ik nu geen persoonlijke begeleiding meer maar sport ik nu in kleine groepjes op afgesproken tijden en dat motiveert om te gaan. Ik ben dus zeer tevreden over Personal Fitness Nederland!

 

 

 

 

 

 

Ik voel me fit en gezond en heb nog een jaar personal training bijgeboekt!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen