Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo zit Violette weer lekkerder en strakker in haar vel!

Lees hier het succesverhaal van Violette

Violette: Ik ben gestart bij Personal Fitness Nederland – Doetinchem, omdat persoonlijke begeleiding voor mij meer passend is dan in groepsverband trainen. Ik ben alleen met de persoon bezig die ik wil aanpakken, dus met mijzelf en mijn eigen doelen, zonder daarin afgeleid te worden. Op een vaste dag trainen op een tijdstip wat voor mij het beste uitkwam op locatie, heeft ervoor gezorgd dat geen enkele training werd overgeslagen.

Thuis trainen werd uitdagend en gemakkelijk gemaakt door handige trainingsvideo’s met bijbehorende verkregen attributen. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en daar werd het programma omheen gebouwd, heel persoonlijk dus. Mijn trainer Bertus heeft mij laten zien dat ik sterker ben, dan dat ik dacht en mij hierin gemotiveerd.

Het gewicht wat ik wilde afvallen, ben ik kwijt en de mindset plus de handvatten zijn er om dit niet terug te krijgen. Ik zit lekkerder en strakker in mijn vel, straal dit ook meer uit en krijg positieve feedback erop. Wie wil dit nou niet?! Ik zeg investeer in jezelf en ga ervoor!

Sportieve groet,
Violette

Ik heb nu de handvaten gekregen om het vol te houden!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen