Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Sally afgevallen en fitter geworden!

Lees hieronder het succesverhaal van Sally!

Na een aantal jaren waarin ik met mijn gezondheid bezig ben geweest, wilde ik aan mezelf werken. Ik wilde me weer fit voelen, zelfvertrouwen terug krijgen én een aantal kilo’s afvallen.

Op social media las ik een artikel over Personal Fitness Nederland in Venlo en besloot contact op te nemen. Na het gesprek met coach Jip van Kan waarin hij met zijn enthousiasme me zover kreeg om deel te nemen aan het Fit For Life programma ben ik fanatiek aan de slag gegaan.

Ik heb gebruik gemaakt van de Vytal app. Hier stonden heerlijke gezonde maar vooral gemakkelijke gerechten gebaseerd op mijn doelen. Op die manier heb ik geleerd hoe ik verantwoord gezond en lekker kan eten.

Ik voelde me al snel fitter, zag mijn lichaam veranderen en mijn zelfvertrouwen groeien. Dit heb ik deels te danken aan coach Jip, de groepstrainingen en deels aan mijn doorzettingsvermogen.

Nu ben ik aan het eind van mijn Fit For Life programma gekomen en kijk terug op een leerzame periode waarin ik met ups en downs keihard en met veel plezier gewerkt heb aan mezelf. Het programma heeft mij tools aangereikt om goed naar mezelf te kijken en in mezelf te geloven.

Ik ben supertrots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik blijf nog doorgaan met de groepslessen om mijn gewicht te behouden en me fit te blijven voelen.

Ik voelde me al snel fitter, zag mijn lichaam veranderen en mijn zelfvertrouwen groeien

10
0%
10

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen