Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Patricia fitter, gezonder en gelukkiger

Begin maart besloot ik het roer om te gooien en aan mezelf te gaan werken. Er kwam een oproep voorbij op Facebook van Personal Fitness Nederland Hoogezand-Sappemeer. In overleg met Ronald Hopman heb ik me aangemeld voor een gesprek.

Tijdens het eerste gesprek met Carl Lilienthal en Marion van der Schuur werd me echt duidelijk dat ik mezelf echt had verwaarloosd en dat ik de enige ben die wat aan kon doen. Ik besloot om ervoor te gaan!

Eind maart had ik mijn echte intakegesprek. Welke doelen wil je voor jezelf stellen. Nou dat waren er echt héél veel. Om te beginnen wou ik wel weer heel graag 74 kilo wegen (ben 1,75), maar ik woog 102.4 en had net 1.5 jaar daarvoor een derde zoon gekregen. Er werd mij gezegd dat dat waarschijnlijk niet helemaal haalbaar zou zijn in een jaar tijd en dat we het doel eerst op 80 gingen zetten. Dit betekende alsnog dat ik 22.4 kg moet gaan afvallen in een jaar tijd. Verder had ik mentale doelen voor mezelf o.a. dat ik beter voor mezelf moet zorgen en me niet zoveel moet aantrekken wat anderen van me vinden.

De eerste weken kwam ik mezelf keihard tegen; mijn ademhaling zat in de weg of ik moest tijdens trainingen janken. Dan dacht ik; waarom heb ik mezelf dit allemaal aangedaan? En wat moeten Carl en Marion wel niet van me denken. Dan zat ik weer met Carl op de grond gesprekken te voeren. De zin in het sporten kwam er gelukkig langzaamaan wel. Carl is een coach die mij tussendoor laat lachen en dat heb ik echt nodig. Nu kom ik op de woensdag ochtend nog wel eens binnen met pffff daar gaan we weer, maar de knop is dan gelukkig snel om!

Ik ben nu 17 weken bezig (en mag gelukkig nog 35 weken trainen) en vandaag heb ik een nieuwe mijlpaal behaald. De weegschaal gaf 87.1 kg aan en dat betekent dat ik de -15,3kg heb gehaald. Ik ben er nog niet, maar we werken er hard aan. Fysiek en mentaal gaat het meer en meer de goeie kant op door 2 fantastische lieve coaches die echt elke dag voor je klaar staan en je helpen waar zij kunnen.

Ben benieuwd naar volgend jaar maart en waar ik dan sta, maar voor nu super tevreden met het resultaat tot nu toe. Carl en Marion jullie zijn superleuke, lieve, enthousiaste en goeie coaches en ben dankbaar dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Ook ben ik dankbaar voor de lieve mensen om me heen waaronder Ronald en mijn (schoon)ouders die mij steunen en helpen. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

De weegschaal gaf 87.1 kg aan en dat betekent dat ik de -15,3kg heb gehaald.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen