Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Marion 20 kg afgevallen!

Ik ben Marion, 54 jaar en werk als verpleegkundige. Voorheen werkte ik in een ziekenhuis wat veel onregelmatige werktijden met zich mee bracht. Door deze onregelmatige tijden nam ik weinig tijd om te eten en maakte ik vaak ook nog de verkeerde keuzes. Nu ben ik volledig zzp’er en heb ik veel meer structuur in mijn leven. Ik dacht bij mijzelf als ik nu het roer niet omgooi, dan doe ik het nooit meer. Ik kwam uit bij Personal Fitness Nederland Best. Mijn keuze ging uit naar Personal Fitness Nederland omdat zij ook mentale coaching aanbieden naast de trainingen.

Ik had er eerlijk gezegd op het begin niet zo heel veel vertrouwen in. Mijn doel was dan ook om alleen fitter te worden omdat afvallen mij toch niet zou gaan lukken dacht ik altijd. Zo vaak had ik het al geprobeerd om consistent te blijven sporten en op mijn voeding te letten maar steeds weer opnieuw verloor ik mijn motivatie. Wonder boven wonder (in mijn eigen ogen dan) begon ik tijdens het traject opeens af te vallen. Ik kreeg meer conditie en ik begon steeds beter in mijn vel te zitten. Heel lang spookte het nog in mijn hoofd dat ik het weer niet consistent bleef volhouden maar niets was minder waar.

Bijna een jaar later ben ik 20 kg afgevallen en is een gezonde leefstijl een gewoonte geworden. Ik heb nooit het idee gehad dat ik echt aan het afvallen was of dat sporten een verplichting voor mij werd. Het werd gewoon een dagelijkse routine. Inmiddels ben ik het sporten ook echt leuk gaan vinden. Mijn volgende doel is het lopen van een halve marathon. Daarnaast blijf ik zeker twee keer per week het fit for life programma volgen!

Wie ik heel erg wil bedanken is Mark van Dooremolen van Personal Fitness Nederland. Hij is altijd een stok achter de deur voor mij geweest en hij heeft mij ook altijd super goed gemotiveerd!

Coach Mark: Wat een hard werk heb jij geleverd! Niet alleen fysiek veel bereikt maar ook mentaal enorm grote stappen gemaakt. Daar mag je super trots op zijn!

Het is gewoon een dagelijkse routine geworden!

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen