Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Pijnacker

Personal trainer Pijnacker
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
8
uit 1 klantreviews " Het draagt zeker goed bij. Ik voel mij veel fitter. Eet bewuster. Zit beter in m’n vel en gebruik minder medicijnen. Wat wil je nog meer? "
06 4095 4488 pijnacker@personalfitnessnederland.nl
Meidoornlaan 20, 2641 CB Pijnacker
86654896

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Pijnacker. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Pijnacker staan onze gecertificeerde personal trainers voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Pijnacker

Een 8 uit 1 klantervaringen
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Pijnacker

Thijs Marijnissen personal coach Pijnacker

Thijs Marijnissen

Studiomananger en Lifestylecoach van Pijnacker

Met mijn enorme passie en gedrevenheid streef ik er naar om jou te helpen gezond, vitaal én gelukkig te zijn. Als ex-wedstrijdsporter weet ik dat beweging, coaching en mindset belangrijk zijn en samen wil ik met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Zie ik je snel?

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Pijnacker

Wij zijn meer dan een sportschool in Pijnacker, bij Personal Fitness Nederland Pijnacker train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal trainers in Pijnacker. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Fitness in Pijnacker met een personal trainer

Wil jij je fitness in Pijnacker naar een hoger niveau brengen? Wil je afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Dan is onze totaaloplossing vast iets voor jou. We richten ons niet alleen op fitness en beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je ook van binnen gezonder wordt. En met de juiste instelling en mentale kracht maak je overal een succes van. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid en dat betekent een veel grotere kans dat jij deze keer wel je doelen bereikt.

Drie pijlers van fitness in Pijnacker

Bij onze personal fitness studio in Pijnacker stel je samen met een van onze coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur. Vervolgens krijg je personal training in Pijnacker in onze fitnesstudio, krijg je advies over gezonde voeding en gebalanceerd eten én geven we je ook de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan duizenden Nederlanders tevreden geholpen om hun persoonlijke doelen te bereiken en ook te handhaven.

Succes op de lange termijn met personal trainer in Pijnacker

Iedereen kan een tijdje gezond leven, maar het is wat anders om dat vol te blijven houden. Wij richten ons op algehele fitness en helpen jou je leven voor goed te veranderen. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker en gelukkiger. Fitness in Pijnacker is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar ook een goede mentale gezondheid. Door alles samen met ons aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste versie van jezelf.

Ook als je in Nootdorp, Berkel en Rodenrijs of in de directe omgeving woont, zijn onze personal trainers er voor jou!

Onze personal trainers zijn ook beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Pijnacker. Of je nu uit Nootdorp, Berkel en Rodenrijs of een ander nabijgelegen dorp of stad komt. Bij Personal Fitness Nederland kunnen we je helpen met diverse gezondheidsdoelen, zoals gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie en meer. Onze personal coaches hebben al talloze mensen uit Pijnacker en omliggende gebieden succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor individuele training, training met een partner, groepstraining of een andere trainingsvorm die past bij jouw doelen, onze personal trainers zijn er voor alle inwoners van Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en andere nabijgelegen steden en dorpen. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meerdere studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Pijnacker en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Pijnacker. Ontdek wat personal training Pijnacker voor jou kan betekenen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Pijnacker. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Pijnacker en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Pijnacker neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.