Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nuenen

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

Personal Fitness Nederland Nuenen
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Onze personal trainers in Nuenen kunnen helpen om met jou te werken aan je fitheid, conditie en kracht. Je hebt een doel voor ogen, je weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijtraken. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nuenen staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nuenen

Wij zijn meer dan een sportschool in Nuenen, bij Personal Fitness Nederland Nuenen train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal trainer in Nuenen. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Nuenen. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Nuenen en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nuenen

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

Studio Nuenen
klantreview personal fitness nederland
10
11 mei 2023

"Geluk 🍀 Een paar maanden geleden belde ik Personal Fitness Nederland - Nuenen Ik kreeg de vraag wat ze voor me kunnen betekenen. Ik vertelde dat mijn doel is om sporten leuk te gaan vinden. En ik kan zeggen…het is ze gelukt. Dank je wel Jasper Weug Cindy Storm en Jeroen Geers dat jullie me laten ervaren dat sporten echt leuk is. Een sportschool waar positiviteit en goede begeleiding hoog in het vaandel staan🍀"

Anke

Studio Nuenen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nuenen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Personal trainer Jasper Weug
Jasper Weug
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

Teun van de laar personal trainer
Teun van de Laar
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio’s in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

Personal Training in Nuenen

Wil jij graag een fit lichaam creëren waar je trots op bent? Wil je zelfverzekerd en sterk in je schoenen staan? Heb je al meerdere pogingen gedaan om dit te krijgen, maar is het je nog niet gelukt? Dan staan onze de personal trainers van Personal Fitness Nederland in Nuenen voor je klaar om je helpen zodat het deze keer wél lukt!

Gespecialiseerde personal trainers in Nuenen

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die fitter willen worden, af willen vallen, spieren willen kweken of fysieke / mentale klachten willen verhelpen. Dankzij onze gecertificeerde personal trainers in Nuenen en ons bewezen programma kun je jouw droom om gezond, gezond én gelukkig te zijn verwezenlijken. Je krijgt zelfs een garantie van ons dat dit lukt, want wij geloven in onze methode en in jou!

Met een personal trainer in Nuenen wordt het eenvoudig om een fit lichaam te krijgen

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jij een fit en gezond lichaam krijgt. Onze gecertificeerde personal coaches gaan je precies vertellen en laten ervaren wat jij moet doen om jouw doel te behalen. Je voert de trainingen niet uit in een drukke sportschool, maar je gaat in onze sfeervolle personal training studio aan de slag in een privésetting. Zo kun je in alle rust met onze personal trainer in Nuenen volledig op jouw progressie focussen.

Personal fitness in Nuenen die je op meerdere vlakken vooruit helpt

Onze personal trainers in Nuenen helpen je op meerdere manieren vooruit. Zo leer je alles over het hebben van de juiste mindset. Het is belangrijk om mentaal sterk te zijn als je fit wilt worden en daarbij is jouw mindset cruciaal. Ook leer je precies hoe je gezond kan eten door onze voedingsadviezen die speciaal voor jou gemaakt zijn. Iedere dag adviseren we een gezond en heerlijk recept (dat geschikt is voor het gehele gezin). Vanzelfsprekend leer je ook alles over de juiste beweegoefeningen om fit en sterker te worden.

Altijd een personal trainer in Nuenen bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 80 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nuenen en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde personal trainers in Nuenen. Ontdek wat personal training Nuenen voor jou kan betekenen.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?