Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Bleiswijk

Personal trainer Bleiswijk
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
06 5523 3422 personalfitnessbleiswijk@gmail.com
Frederik Hendrikstraat 54, 2665 CK Bleiswijk
68496222

Welkom bij Personal Fitness Nederland maak kennis met onze personal trainers in Bleiswijk! Wij zijn meer dan een sportschool in Bleiswijk, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Bleiswijk gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Bleiswijk staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Bleiswijk

Personal trainer Ranil

Ranil Friederichs

Lifestylecoach van Bleiswijk & Heerlen

Mijn taak is om mensen het leven te laten zien. Wat kan je bereiken met een vitaal lichaam en gelukkige geest. Kortom: ik maak mensen graag gelukkig!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Bleiswijk

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Bleiswijk zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Bleiswijk. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Bleiswijk

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Bleiswijk er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal Training Bleiswijk

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Bleiswijk in plaats van een sportschool. Bij Personal Fitness Nederland op locatie Bleiswijk geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door, en krachtig in het leven staat. Doorbreek samen met je personal trainer in Bleiswijk jouw ingesleten slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen.

Fit for Life methode

In onze studio in Bleiswijk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer in Bleiswijk de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en levenslustige nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Fitness Bleiswijk: combineer fysieke en mentale fitness

Kom je bij ons fitnessen in Bleiswijk dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen we niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

Kom je uit Zevenhuizen, Moerkapelle, Bergschenhoek of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Bleiswijk komen. Kom je bijvoorbeeld uit Zevenhuizen, Moerkapelle, Bergschenhoek of een ander dorp of stad rondom Bleiswijk? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Bleiswijk en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Bleiswijk, Zevenhuizen, Moerkapelle, Bergschenhoek of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Ga je voor een personal trainer in Bleiswijk? 100% resultaat gegarandeerd!

Tot slot geven we jou een 100% resultaatgarantie op jouw gestelde doel. Dit doen we omdat onze totaal aanpak gecombineerd met de persoonlijke begeleiding van onze coaches erg succesvol is gebleken. Mocht je toch vast lopen en haal je jouw doel niet binnen de gestelde periode, dan trainen we kosteloos door tot we wel het gewenste resultaat boeken. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens contact op voor een gratis intake en gezondheidscheck of kom langs in onze fitness studio in Bleiswijk.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Bleiswijk. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Bleiswijk en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Bleiswijk neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.