Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Zeist

06 - 42 18 20 06
zeist@personalfitnessnederland.nl
Slotlaan 304A, 3701GX Zeist
KVK
84076216
Zeist sportschool

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Personal Fitness Nederland in Zeist onderscheidt zich van gewone sportscholen doordat het zich niet alleen richt op lichaamsbeweging. Het biedt een allesomvattende aanpak waarbij alle facetten van een gezond leven worden aangepakt en verbeterd, met als einddoel het bereiken van een fit en gezond lichaam in de ruimste zin van het woord. Door de onderliggende oorzaken aan te pakken in plaats van alleen de symptomen, maak je levensveranderende aanpassingen met blijvend succes.

Wij helpen je om gezond en fit te worden en zorgen ervoor dat je niet opgeeft als je dit eenmaal hebt bereikt. Dat is precies de reden waarom je voor onze sportschool kiest! Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Zeist.

Gratis proefweek

In onze sportschool in Zeist kun je deelnemen aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Programma voor ieder budget

Personal Fitness Nederland hanteert wekelijkse tarieven en kunnen we een plan op maat maken dat binnen jouw financiële mogelijkheden past, zodat ook jij bij onze sportschool in Zeist kunt trainen. Bovendien bieden we op maat gemaakte programma’s voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes en kinderen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Zeist? Lees dan verder onder de afbeelding.

sportschool Zeist

Onze sportschool in Zeist hanteert drie pijlers voor succes

Het Fit for Life programma in Zeist onderscheidt zich van een reguliere sportschool omdat het drie pijlers hanteert en niet één. Deze pijlers vormen de rode draad door elk programma, of je nu gewicht wilt verliezen, meer conditie wilt opbouwen of spiermassa wilt verbeteren. De drie pijlers samen vatten samen wat een gezond lichaam is:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Een perfecte samenwerking

De pijlers worden op drie verschillende manieren beheerd: door persoonlijke training, voedingsadvies en mentale begeleiding. Hiermee krijg je alle benodigde middelen en training om met succes ongewenste gewoontes te transformeren. Bovendien streven we ernaar niet alleen verandering, maar ook continuïteit te waarborgen. Dit betekent dat je voor de rest van je leven kunt genieten van een gezonde, energieke en vitale levensstijl.

Geen drukke sportschool in Zeist, wel een mooie studio

Om inzicht te krijgen in onze werkwijze, kun je een gratis proefweek boeken. Dit vindt niet plaats in een conventionele sportschool in Zeist, maar in een professionele studio van Personal Fitness Nederland. Tijdens deze proefweek maak je kennis met ons team, neem je deel aan trainingssessies, en bespreken we voeding en mentale gezondheid. Vaak werken traditionele sportscholen in Zeist niet optimaal vanwege de verleidingen en obstakels die soms te overweldigend zijn. Bovendien is lichaamsbeweging aanzienlijk minder effectief zonder de ondersteuning van evenwichtige voeding. Sluit je aan bij Personal Fitness Nederland in Zeist, ga de uitdaging aan, en je zult merken dat je vanaf dag één nooit meer terug wilt.

Resultaat gegarandeerd

Iedereen die zich bij ons in Zeist aansluit krijgt een 100% resultaatgarantie. Wij geven nooit op en zijn niet tevreden tot jouw doelen zijn bereikt. Boek daarom een gratis proefperiode en kom zelf bij ons kijken. Vergeet de sportscholen in Zeist en kom bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan bij onze sportschool in Zeist via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?