Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Leidschendam

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

06 21523736
leidschendam@personalfitnessnederland.nl
Damlaan 15A, 2265 AL Leidschendam
KVK
71564012
Leidschendam sportschool

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Heeft jouw leven een opkikker nodig? Wil je energiek door het leven, vitaal zijn, sterk worden, afslanken, van kwaaltjes af of spieren opbouwen? Bij Personal Fitness Nederland kan dit allemaal. En toch zijn we geen reguliere sportschool in Leidschendam zoals je gewend bent, want we helpen je niet alleen om deze doelen te bereiken, maar ook om deze te behouden. Het is vaak moeilijker om slank te blijven dan om slank te worden. Een complete aanpak is gewenst en dat bieden wij.

Door de juiste veranderingen in je levensstijl door te voeren, bereik je vanzelf een gezonder lichaam. Bij ons krijg je ongeëvenaarde ondersteuning en bieden we zelfs een garantie op 100% resultaat die je nergens anders vindt. Wil jij ook:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Leidschendam.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Leidschendam biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Plan op maat naar gelang van jouw budget

In onze sportschool in Leidschendam bieden we diverse abonnementsopties met verschillende wekelijkse tarieven. Dankzij onze verscheidenheid aan abonnementsvormen en onze mogelijkheid om op maat gemaakte plannen te creëren, is het voor iedereen mogelijk om bij ons te komen sporten, ongeacht hun budget. We kunnen zelfs aangepaste plannen opstellen voor verschillende doelgroepen, waaronder zwangere vrouwen die willen sporten, mensen met diabetes, kinderen, ouderen en vele andere doelgroepen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Leidschendam? Lees dan verder onder de afbeelding.

sportschool Leidschendam

Gezond is meer dan bewegen alleen

Als je in Leidschendam regelmatig naar de normale sportschool gaat dan ligt de nadruk daar op meer bewegen. En ook al is dat bijzonder goed voor je, een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Gezond zijn betekent ook dat je geen stress en depressie ervaart, maar positief bent. Gezond zijn is gezond eten zodat je de voedingsstoffen binnen krijgt waarmee je lichaam optimaal kan functioneren. Reguliere sportscholen richten zich op beweging, wij doen daar nog twee schepjes bij op en hanteren drie pijlers:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mentale coaching

Geen normale sportschool in Leidschendam maar een lifestyle centrum

Als je voor ons kiest, profiteer je van drie essentiële vormen van ondersteuning om je levensstijl te transformeren. Allereerst ontvang je persoonlijke trainingssessies van een deskundige trainer, volledig afgestemd op jouw specifieke doelen. Daarnaast bieden we uitgebreide voedingsvoorlichting om je inzicht te geven in gebalanceerde voeding en voedingsstoffen. Tijdens onze coachingssessies werk je aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Hierdoor kunnen we niet simpelweg als een sportschool worden beschouwd, omdat wij geloven dat beweging op zichzelf niet voldoende is.

In Leidschendam voorzien we je van alle benodigde instrumenten om slechte gewoonten achter je te laten. Onze 100% resultaatgarantie zorgt ervoor dat opgeven geen optie meer is.

Succes is bij ons gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Want iedereen die zich aansluit bij Personal Fitness Nederland in Leidschendam krijgt onze 100% resultaatgarantie. We geven niet op tot jij je doelen hebt bereikt en dat zetten we zwart op wit. We moedigen je aan terwijl je met je transformatie bezig bent. De personal trainer gaat met je de oefenruimte in en organiseert uitdagende sessies. We helpen je met het maken van de juiste beslissingen over voeding. Met onze mindset coaching zijn er geen verleidingen en uitdagingen meer die je nog in de weg kunnen staan. Vergeet de sportschool, want ons Fit for Life programma levert resultaat.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en onze sportschool in Leidschendam neemt binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?