Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Alkmaar

Een gemiddelde score van 8 uit 2 klantenervaringen

06-27928775
alkmaar@personalfitnessnederland.nl
Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
KVK
83533745
Alkmaar sportschool

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar ben je niet bij een doorsnee sportschool beland, die slechts gericht is op lichaamsbeweging. Wij omarmen een holistische benadering waarin alle aspecten van een gezond leven worden aangepakt en verbeterd, waardoor je aan het einde van de rit een breed scala aan welzijn en een gezond lichaam ervaart. Onze focus ligt op het aanpakken van de dieperliggende oorzaken in plaats van enkel de symptomen te behandelen, waardoor je blijvende levensveranderingen kunt realiseren met succes.

Bij ons vind je de steun om gezond en fit te worden en we zorgen ervoor dat je vastbesloten blijft, zelfs nadat je je doelen hebt bereikt. Dat is precies waarom je voor onze sportschool kiest! Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Alkmaar.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Alkmaar biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Geschikt programma voor iedereen

Bij Personal Fitness Nederland werken we met wekelijkse tarieven en we kunnen een persoonlijk plan opstellen dat binnen jouw financiële mogelijkheden past, zodat je bij onze sportschool in Alkmaar kunt sporten. Daarnaast bieden we op maat gemaakte programma’s voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes en zelfs voor kinderen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Alkmaar? Lees dan verder onder de afbeelding.

sportschool alkmaar

In Alkmaar is onze sportschool gebaseerd op drie pijlers voor succes

Het Fit for Life programma in Alkmaar onderscheidt zich van gewone sportscholen door zijn basis op drie fundamentele pijlers in plaats van slechts één. Deze pijlers vormen de rode draad in elk programma, of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je spiermassa wilt opbouwen. Samengevoegd vatten deze drie pijlers de essentie samen van wat een gezond lichaam kenmerkt:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Succesvol veranderen

Deze pijlers worden op drie verschillende manieren ondersteund: door persoonlijke training, voedingsadvies en mentale coaching. Met deze aanpak krijg je alle noodzakelijke middelen en begeleiding om met succes van ongezonde gewoonten af te stappen. Bovendien streven we niet alleen naar verandering, maar ook naar behoud. Dit betekent dat je voor de rest van je leven kunt genieten van een gezonde, energieke en vitale levensstijl.

Geen drukke sportschool in Alkmaar, wel een mooie studio

Wil je ontdekken hoe we te werk gaan? Boek dan een gratis proefweek, maar niet bij een doorsnee sportschool in Alkmaar; in plaats daarvan bij onze professionele studio van Personal Fitness Nederland. Tijdens deze proefweek maak je kennis met ons team, neem je deel aan trainingssessies en bespreken we voeding en mentale gezondheid.

Bewegen combineren met voedingspatroon

De reden waarom conventionele sportscholen in Alkmaar vaak niet het gewenste resultaat opleveren, is dat ze soms worden overschaduwd door verleidingen en hindernissen. Bovendien is lichaamsbeweging veel effectiever wanneer het wordt gecombineerd met een gebalanceerd voedingspatroon. Sluit je aan bij Personal Fitness Nederland in Alkmaar, accepteer de uitdaging en je zult al vanaf de eerste dag merken dat je nooit meer terug wilt.

Resultaat gegarandeerd

Iedereen die zich bij ons in Alkmaar aansluit krijgt een 100% resultaatgarantie. Wij geven nooit op en zijn niet tevreden tot jouw doelen zijn bereikt. Boek daarom een gratis proefperiode en kom zelf bij ons kijken. Vergeet de sportscholen in Alkmaar en kom bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan bij onze sportschool in Aalten via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?