Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Aalten

06 1283 0481
info@personalfitnessaalten.nl
Landstraat 7a, 7121 CM Aalten
KVK
07039219
Aalten sportschool

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Personal Fitness Nederland in Aalten is geen doorsnee sportschool die zich uitsluitend richt op lichaamsbeweging. Het biedt een holistische benadering waarbij alle facetten van een gezond leven worden aangepakt en verbeterd, waardoor je aan het eind van de rit een breed scala aan welzijn en een gezond lichaam ervaart. Door de onderliggende oorzaken aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen, breng je levensveranderende veranderingen teweeg, en dat met succes.

Wij helpen je om gezond en fit te worden en zorgen ervoor dat je niet opgeeft als je dit eenmaal hebt bereikt. Dat is precies de reden waarom je voor onze sportschool kiest! Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Aalten.

Gratis proefweek

Onze sportschool in Aalten biedt aan

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Geschikt programma voor iedereen

Bij Personal Fitness Nederland werken we met wekelijkse tarieven, en we zijn in staat om een persoonlijk plan te creëren dat aansluit bij jouw financiële mogelijkheden, zodat je bij onze sportschool in Aalten kunt sporten. Daarnaast bieden we op maat gemaakte programma’s voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes en zelfs voor kinderen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Aalten? Lees dan verder onder de afbeelding.

Onze sportschool in Aalten hanteert drie pijlers voor succes

Het Fit for Life programma in Aalten onderscheidt zich van reguliere sportscholen doordat het gebaseerd is op drie fundamentele pijlers in plaats van slechts één. Deze pijlers dienen als de leidraad in elk programma, of je nu streeft naar gewichtsverlies, het opbouwen van conditie, of het verbeteren van spiermassa. De drie pijlers samen vatten samen wat een gezond lichaam kenmerkt:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Succesvol veranderen

Deze pijlers worden op drie verschillende manieren ondersteund: via persoonlijke training, voedingsadvies en mentale coaching. Hiermee krijg je alle benodigde tools en begeleiding om succesvol af te stappen van slechte gewoontes. Bovendien streven we ernaar niet alleen verandering te bewerkstelligen, maar ook te handhaven. Dit betekent dat je de rest van je leven kunt genieten van een gezonde, energieke en vitale levensstijl.

Geen drukke sportschool in Aalten, wel een mooie studio

Wil je ontdekken hoe we te werk gaan? Boek dan een gratis proefweek, maar niet bij een doorsnee sportschool in Aalten; in plaats daarvan bij onze professionele studio van Personal Fitness Nederland. Tijdens deze proefweek maak je kennis met ons team, neem je deel aan trainingssessies en bespreken we voeding en mentale gezondheid. De reden waarom traditionele sportscholen in Aalten vaak niet het gewenste resultaat opleveren, is dat ze soms worden overschaduwd door verleidingen en obstakels. Daarnaast is beweging veel effectiever als het wordt gecombineerd met een gebalanceerd voedingspatroon. Sluit je aan bij Personal Fitness Nederland in Aalten, ga de uitdaging aan, en je zult merken dat je vanaf dag één nooit meer terug wilt.

Resultaat gegarandeerd

Iedereen die zich bij ons in Aalten aansluit krijgt een 100% resultaatgarantie. Wij geven nooit op en zijn niet tevreden tot jouw doelen zijn bereikt. Boek daarom een gratis proefperiode en kom zelf bij ons kijken. Vergeet de sportscholen in Aalten en kom bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan bij onze sportschool in Aalten via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?