Ziek door stress? Een fitter en gezonder lichaam helpt je er weer bovenop

Voel jij je ziek door stress, dan is dat een situatie die direct moet worden aangepakt. Stress is erg slecht voor je gezondheid en de oorzaak van een aantal gezondheidsklachten waar je liever niet mee geconfronteerd wordt. Stress kan soms overweldigend zijn, het kan je leven overnemen en jij verliest de controle. Bij Personal Fitness Nederland helpen we je de touwtjes weer in handen te nemen en voor goed een gezonder en fitter leven te leiden.
 

Ziek door stress is niet nodig

Het doel van Personal Fitness Nederland en het Fit for Life programma is dat je je gezondheidsdoelen bereikt en dat betekent dat we ook stressbegeleiding aanbieden. Een gezond lichaam is dat op lichamelijk- en mentaal vlak en beide gaan hand in hand. Door stress te verminderen voel je je sterker. Met meer lichaamsbeweging en gezonde voeding is het resultaat hetzelfde. Door aan alle aspecten van een gezond lichaam te werken word je alle slechte gewoonten en invloeden de baas. Daarom krijg je bij ons begeleiding op drie vlakken, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching


 

Minder stress en meer geluk

Te veel stress maakt niemand gelukkig en je ziek voelen door stress is een slechte situatie. Kom bij Personal Fitness Nederland en je krijgt een professionele begeleider die je van je problemen afhelpt en je weer gezond en gelukkig maakt. Samen met je coach zet je je eigen doelstellingen en wij garanderen 100% dat je deze haalt. Ziek door stress is niet meer nodig als je jezelf verbetert met Personal Fitness Nederland.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum