Zelfstandig worden met weinig risico’s? Maak gebruik van onze franchiseformule

Zelfstandig worden houdt in dat je aan allerlei verplichtingen moet voldoen en dit brengt nogal wat risico’s met zich mee. Behalve dat je moet zorgen voor nieuwe klanten, moet je ondertussen werken, een administratie bijhouden, voor een jaaraangifte zorgen en btw afdragen. Misschien denk je ‘laat maar zitten’. Toch is er een tussenweg. Je kunt zelfstandig worden met een franchiseovereenkomst. Dit betekent dat je een stuk minder risico’s hebt en er is geen eigen kapitaal voor nodig. Met slechts een kleine investering kun je op korte termijn eigenaar worden van je eigen personal fitness studio. Vraag maar eens vrijblijvend meer informatie aan.

Zelfstandig worden met een gedegen organisatie achter je

Vroeger moest men een bepaald diploma halen om ondernemer te worden. Dit is nu enkel nog bij bepaalde beroepen het geval. Om een eigen personal fitness studio te beginnen is het handig om een sportopleiding te hebben genoten. Zelfstandig worden trekt steeds meer mensen aan, mannen én vrouwen. Om een eigen bedrijf te beginnen is er meestal eigen kapitaal nodig. Dit startkapitaal kun je financieren, maar dan begin je al direct met een achterstand. Wij bieden je een franchiseconcept waarbij je geen eigen kapitaal nodig hebt. Een goed franchiseconcept is een ideale oplossing om zelfstandig te worden. Je bent zelfstandig ondernemer, maar echter wel met een gedegen organisatie achter je met mensen die je steunen en adviseren vanaf het begin.

In Nederland zijn er vele franchiseketens, zoals de Jumbo, Bruna en Olympia uitzendbureau. Ieder met een eigen franchiseformule, want hierin kunnen verschillen zitten. Samen met jou maken wij heldere afspraken. Deze heldere afspraken leiden tot duidelijke doelstellingen die voordelig zijn voor alle partijen. De eerste stap van het stellen van doelen is het benoemen van je doelen. De tweede stap is het stapje voor stapje toewerken naar dat doel. Bijvoorbeeld hoeveel nieuwe klanten wil je per maand binnenhalen of hoeveel wil je per jaar omzetten. Het zijn allemaal streefdoelen en wij helpen je om dit streven om te zetten in resultaten.

Run als zelfstandig ondernemer je eigen fitnessstudio

Zelfstandig worden? Dan laten wij je zien hoe je een eigen fitnessstudio kunt runnen zonder veel risico’s. Natuurlijk gaan wij eerst met elkaar in gesprek. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad bij. Het zoeken naar een geschikte locatie mag je zelf doen. In welke stad? Dit mag je zelf weten, zolang er maar sprake is van een centrale ligging en een goede bereikbaarheid, het liefst per auto en openbaar vervoer. Het pand moet geschikt zijn om te gebruiken als fitnessruimte, maar dit lijkt ons logisch. In een pand moet de vloeroppervlakte toch wel minimaal 60 tot 70 m2 zijn om les te kunnen geven. Kies niet voor een al te groot pand, want dit wordt al snel als ‘kil’ ervaren. Een gemoedelijk en sfeervol pand doet wonderen. Mensen voelen zich er op hun gemak en daarmee haal je de beste resultaten. Gedurende het hele traject voorzien wij je van praktische tips, zodat jij een succesvolle zelfstandig ondernemer kunt worden. Pak deze kans en vraag vandaag nog meer informatie aan. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Een bedrijf beginnen zonder eigen kapitaal? Het is mogelijk!

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum