Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zelfstandige worden

Zelfstandig worden met weinig risico’s? Maak gebruik van onze franchiseformule!

Zelfstandig worden houdt in dat je aan allerlei verplichtingen moet voldoen en dit brengt nogal wat risico’s met zich mee. Behalve dat je moet zorgen voor nieuwe klanten, moet je ondertussen werken, een administratie bijhouden, voor een jaaraangifte zorgen en btw afdragen. Misschien denk je ‘laat maar zitten’. Toch is er een tussenweg. Je kunt zelfstandig worden met een franchiseovereenkomst. Dit betekent dat je een stuk minder risico’s hebt en er is weinig eigen kapitaal voor nodig. Met slechts een kleine investering kun je op korte termijn eigenaar worden van je eigen Personal Fitness Nederland studio. Vraag maar eens vrijblijvend meer informatie aan door het onderstaande formulier in te vullen of neem een kijkje op mijneigenstudio.nl.

Zelfstandig worden met een gedegen organisatie achter je

Vroeger moest men een bepaald diploma halen om ondernemer te worden. Dit is nu enkel nog bij bepaalde beroepen het geval. Om een eigen Personal Fitness Nederland studio te beginnen is het handig om een sportopleiding te hebben genoten. Zelfstandig worden trekt steeds meer mensen aan, mannen én vrouwen. Om een eigen bedrijf te beginnen is er meestal eigen kapitaal nodig. Dit startkapitaal kun je financieren, maar dan begin je al direct met een achterstand. Wij bieden je een franchiseconcept waarbij je weinig eigen kapitaal nodig hebt. Een goed franchiseconcept is een ideale oplossing om zelfstandig te worden. Je bent zelfstandig ondernemer, maar echter wel met een gedegen organisatie achter je met mensen die je steunen en adviseren vanaf het begin.

In Nederland zijn er vele franchiseketens, zoals de Jumbo, Bruna en Olympia uitzendbureau. Ieder met een eigen franchiseformule, want hierin kunnen verschillen zitten. Samen met jou maken wij heldere afspraken. Deze heldere afspraken leiden tot duidelijke doelstellingen die voordelig zijn voor alle partijen. De eerste stap van het stellen van doelen is het benoemen van je doelen. De tweede stap is het stapje voor stapje toewerken naar dat doel. Bijvoorbeeld hoeveel nieuwe klanten wil je per maand binnenhalen of hoeveel wil je per jaar omzetten. Het zijn allemaal streefdoelen en wij helpen je om dit streven om te zetten in resultaten.

Run als zelfstandig ondernemer je eigen personal fitnessstudio

Zelfstandig worden? Dan laten wij je zien hoe je een eigen Personal Fitness Nederland studio kunt runnen zonder veel risico’s. Natuurlijk gaan wij eerst met elkaar in gesprek. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad bij. Het zoeken naar een geschikte locatie mag je zelf doen. In welke stad? Dit mag je zelf weten, zolang er maar sprake is van een centrale ligging en een goede bereikbaarheid, het liefst per auto en openbaar vervoer.

Het pand moet geschikt zijn om te gebruiken als fitnessruimte, maar dit lijkt ons logisch. In een pand moet de vloeroppervlakte toch wel minimaal 60 tot 70 m2 zijn om les te kunnen geven. Kies niet voor een al te groot pand, want dit wordt al snel als ‘kil’ ervaren. Een gemoedelijk en sfeervol pand doet wonderen. Mensen voelen zich er op hun gemak en daarmee haal je de beste resultaten. Gedurende het hele traject voorzien wij je van praktische tips, zodat jij een succesvolle zelfstandig ondernemer kunt worden. Pak deze kans en vraag vandaag door het onderstaande formulier in te vullen meer informatie aan. Wij beantwoorden graag al je vragen.

 

Goed idee! Ik ontvang graag meer informatie

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen