Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zelfstandig ondernemer worden

Zelfstandig ondernemer worden

Sporten kent zeer veel voordelen en daarom is het ook belangrijk om iedereen te stimuleren om te sporten. Sporten brengt enerzijds fysieke voordelen met zich mee. Je bouwt een betere weerstand op en je kunt ook genieten van een goede conditie. Daardoor kun je een stuk actiever leven en dat brengt veel moois met zich mee. Bovendien blijkt uit vele onderzoeken dat sporten ook veel mentale voordelen heeft. Je ervaart minder stress, kunt beter concentreren en je slaapt ook beter. Lijkt het jou leuk om mensen te begeleiden bij sporten? Via onze organisatie kun je zelfstandig ondernemer worden. Je gaat dan als personal coach aan de slag.

Zelfstandig fitness ondernemer worden

Wil jij dus zelfstandig fitness ondernemer worden? Dan kun je eens een kijkje nemen op onze website en je aansluiten bij onze organisatie. Bij ons zijn al veel zelfstandige ondernemers actief. Wij werken op een open en informele manier met onze klanten. Het begint altijd met een intakegesprek waarin kennis wordt gemaakt met de klanten. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de doelen en stel jij als personal trainer vervolgens doelen op en probeer je dit ook gezamenlijk te behalen. Nauwe relaties onderhouden met klanten is dus ook zeker aan te raden.

Zelfstandig personal fitness ondernemer worden

Wanneer jij tracht om zelfstandig personal fitness ondernemer te worden, dan heb je eerst een certificaat nodig. Vervolgens kun je zelfstandig aan de slag en dat geeft natuurlijk veel voldoening. Je kunt samen met klanten werken aan de gezondheid en het is bovendien zeer uitdagend werk. Werk dat soms zwaar kan zijn, maar je tegelijkertijd ook veel waardering uit kunt halen. Wil jij meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem contact met ons op.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen