Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zelfstandig ondernemen

Zelfstandig ondernemen

Sporten kent zoveel positieve voordelen. Daarom is het aan te raden om regelmatig te sporten. Door het sporten voelt een mens zich lekkerder in zijn vel zitten. Tegelijkertijd zorgt het voor een betere conditie, zodat je actief kunt leven en dat is ook veel waard. Daarnaast blijkt uit veel wetenschappelijke onderzoeken dat sporten ook veel positieve mentale aspecten met zich meebrengt. Het blijkt stress te reduceren, maar ook de kans op een burn-out. Gelijktijdig zorgt het voor een beter concentratievermogen en er zijn nog meer punten waar je aan kunt denken. Wil jij als personal trainer mensen begeleiden bij het sporten? Dan kun je kiezen voor zelfstandig ondernemen. Dit kan via onze organisatie en daar zullen wij nu wat dieper op ingaan.

Zelfstandige fitness ondernemer

Als zelfstandige fitness ondernemer sta je in nauw contact met je klanten. Je probeert ze natuurlijk op een zo goed mogelijke manier te helpen. Wij vinden het als organisatie belangrijk dat er een nauwe band ontstaat tussen de personal trainer en de klanten. In de eerste plaats houd jij een kennismakingsgesprek. Vervolgens bespreken jullie de doelen en dit wordt dan omgezet naar de praktijk. Daarbij kun je denken aan het maken van voedingsschema’s en andere zaken. Dankzij een goede relatie kunnen de beste resultaten worden geboekt.

Zelfstandig ondernemen in de fitness

Via onze organisatie kun je een studio aankopen, zodat zelfstandig ondernemen in de fitness realiteit wordt. Hiervoor moet je een certificaat behalen, maar het kan uiteraard dat je het juiste certificaat al hebt. Voor meer informatie daaromtrent kun je eens een kijkje nemen op onze website. Daar vind je meer informatie. Het werk als personal trainer geeft in ieder geval veel voldoening. Het is uitdagend werk en je hebt allerlei verschillende doelen. Dit maakt het werk voor de lange termijn aantrekkelijk en dankzij het zelfstandig ondernemen heb je ook nog eens extra vrijheid.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen