Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Word lid

Meld je vrijblijvend aan om kennis te maken

Wil jij je fitness doelen behalen? Fit blijven? Afvallen of aankomen? Minder fysieke klachten of lekker in je vel zitten? Dan staan onze goed opgeleide, gecertificeerde personal coaches voor je klaar om je te helpen.

Wij bieden dé perfecte manier om jouw persoonlijke doelen te halen. Met de persoonlijke aanpak en coaches van Personal Fitness Nederland krijg je het gewenste resultaat, gegarandeerd! Wij zijn het resultaatgerichte alternatief voor de reguliere sportschool.

Fit for Life methode

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de Fit for Life methode. Dit is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Coach. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken, zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.

100% Resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Leden van Personal Fitness Nederland behalen resultaat door:

✔️ Het unieke Fit for Life programma
✔️ 1 op 1 begeleiding door Personal Coach
✔️ Persoonlijk voedingsadvies
​✔️ Permanente gedragsverandering en mindset
✔️ GRATIS fitness set voor thuis
✔️ 100% resultaatgarantie op afgesproken doelen
✔️ GEEN RESULTAAT = GELD TERUG ​

Meer dan 85 studio’s in Nederland

Met meer dan 85 studio’s in Nederland zijn we dé personal coaches van fit en vitaal Nederland. Bovendien is er altijd een studio bij jou in de buurt.

Wil je meer informatie? Maak vrijblijvend kennis!

Vul hier ons contactformulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op voor een gratis intake inclusief advies én metingen!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen