Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wat is personal training?

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Veel personal trainers kunnen je, naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

“Personal training geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met je coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je daarin slagen.” – Personal coach bij Personal Fitness Nederland.

Met personal training maak je van je dromen, doelen

Bij Personal Fitness Nederland begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Dankzij de verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan het behalen van de persoonlijke doelen.

Lees meer over wat een personal trainer doet

Fit for Life werkwijze

Aan de hand van wekelijkse afwisselende personal trainingen zorgen we er vervolgens voor dat je voldoende beweegt. Onze voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past deze daar waar nodig aan. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Met een gezondheidscheck brengen we je huidige gezondheid in kaart. Aansluitend bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak op weg naar de realisatie van jouw doelen.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen