Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Veel personal trainers kunnen je, naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

Personal training geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met je coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je daarin slagen.” - Personal coach bij Personal Fitness Nederland.

Met personal training maak je van je dromen, doelen

Bij Personal Fitness Nederland begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Dankzij de verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis Wat is personal trainingom samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan het behalen van de persoonlijke doelen.

Lees meer over wat een personal trainer doet

Fit for Life werkwijze

Aan de hand van wekelijkse afwisselende personal trainingen zorgen we er vervolgens voor dat je voldoende beweegt. Onze voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past deze daar waar nodig aan. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Met een gezondheidscheck brengen we je huidige gezondheid in kaart. Aansluitend bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak op weg naar de realisatie van jouw doelen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Wil jij ervaren wat personal training is? Vraag dan nu een vrijblijvend intakegesprek aan en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! 

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.