Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wat is gezond leven en hoe behaal je dit?

diëten vijf soorten

Wat is gezond leven en hoe behaal je dit?

De vraag ‘Wat is gezond leven?’ is voor iedereen anders. De één kan zichzelf hierin meer ruimte gunnen dan een ander, zeker als je behoorlijk fanatiek bent. Een gezondheidscoach kan je helpen om inzichtelijk te krijgen: ‘Wat is bepalend in een gezond leven?’. ‘Wat is belangrijk in een gezond leven?’, kan verschillende invullingen hebben. Jouw persoonlijke coach bij Personal Fitness Nederland maakt voor jou inzichtelijk: ‘Wat is een gezond leven?’. Meer zelfvertrouwen, een sterker lichaam en een optimistische kijk op het leven, zijn daarbij belangrijke eerste pijlers. Deze worden dan ook meegenomen in de coaching sessies als je je aanmeldt voor ons Leefstijl Programma.

Wat is bepalend in een gezond leven?

Op de vraag ‘Wat is een gezond leven?’ komt vanzelf antwoord als je gaat trainen met onze coaches. Je krijgt een persoonlijke trainer aangewezen die jou van begin tot eind begeleidt in het traject en precies weet wie je bent en waar je ambities liggen. Om antwoord op de vraag: ‘Wat is belangrijk in een gezond leven?’ te krijgen, werk je samen aan onze drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Leven in gezondheid

Gezondheid is een ruim begrip en omvat een totaalplaatje van zowel het fysieke aspect, als de mentale blik op het leven. Uiteraard draagt ook goede voeding bij aan het verkrijgen van gezondheid. De vraag ‘Wat is gezond leven?’ is een uitstekend uitgangspunt voor de coaching support die je ontvangt vanuit Personal Fitness Nederland.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen