Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Wat is franchise? Het is een commerciële samenwerkingsvorm

Wat is franchise en is het te koop? Het is een vraag die veel wordt gesteld door mensen die een eigen bedrijf willen starten. Ze hebben wel ergens de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. Het is een commerciële samenwerkingsvorm waarbij je zelfstandig een bedrijf kunt runnen, maar toch veel minder risico loopt. Er zijn veel bekende en minder bekende voorbeelden te noemen. Gemakshalve nemen we een aantal grote franchiseketens zoals McDonalds en Yves Rocher. Het zijn bedrijven die al jarenlang succesvol zijn in binnen- en buitenland. Personal Fitness Nederland heeft een aantal vestigingen in Noord-Brabant en is op zoek naar mensen die franchisenemer willen worden. Wil je een eigen fitnessstudio openen waarbij de risico’s beperkt zijn? Vraag dan vandaag nog informatie aan.

Ondernemer in eigen franchise personal fitness studio

Wat is franchise en zijn er voordelen?

Bij franchise maakt jouw bedrijf deel uit van onze overkoepelende organisatie. Dit betekent dat je als ondernemer gebruik kunt maken van onze deskundigheid en ervaring. Ook de kosten voor het opzetten van de onderneming vallen gemiddeld lager uit dan die voor een collega-ondernemer, die bij het begin moet beginnen en zijn bedrijf vanaf de grond gaat opbouwen. Dit laatste vergt veel meer inspanning en je hebt meer kopzorgen, want het risico is groter. In sommige gevallen onderhandelen wij over de huurprijzen en geven wij je advies over voordelige financieringsmogelijkheden. Je overlevingskans is dan ook groter dan die van een reguliere starter. Uiteraard krijg je te maken met onze regels, maar dit heeft veel voordelen. Wij maken gebruik van een succesvolle formule waar je direct gebruik van kunt maken. Kortom, in korte tijd kun je een hoge winstmarge bereiken.

Wat is een franchiseformule?

Een franchiseformule is geen specifieke formule, maar meer een term die wordt gebruikt om een samenwerkingsvorm aan te duiden. Zowel kleine als grote bedrijven maken hier gebruik van. Een aantal bekende franchiseformules zijn die van Starbucks, BP Tankstations en Formido. Het zijn franchiseketens met meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland. Ondanks dat wij (nog) niet zo groot zijn, heeft onze franchiseformule bewezen succesvol te zijn. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Bespreking franchise formule Personal Fitness Nederland

Franchise kan aantrekkelijk zijn voor de startende ondernemer, maar ook de gevestigde ondernemer kan in franchiseverband een succesvolle doorstart maken. Ben je sportinstructeur, fysiotherapeut of voedingsdeskundig en wil je een succesvolle doorstart maken? Dan mag je veel van ons verwachten. Zo krijg je van ons alle begeleiding en hulpmiddelen die je nodig hebt, zoals een stabiel klantenbestand, financieel en juridisch advies, professionele trainingsschema's en voedingsadvies tot marketing en administratie.

In Nederland staan er voldoende bedrijven te koop, maar het risico is groot. Franchise is een commerciële samenwerkingsvorm met minder risico. Met ons concept kun je binnenkort een succesvolle fitness studio runnen. Wat is franchise is nu wel duidelijk, maar wat betekent het voor jou? Neem maar eens contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over, want wij spreken uit ervaring.

Meer weten over het Nr. 1 Franchiseconcept van Nederland?

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.