Wat is franchise? Het is een commerciële samenwerkingsvorm

Wat is franchise en is het te koop? Het is een vraag die veel wordt gesteld door mensen die een eigen bedrijf willen starten. Ze hebben wel ergens de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. Het is een commerciële samenwerkingsvorm waarbij je zelfstandig een bedrijf kunt runnen, maar toch veel minder risico loopt. Er zijn veel bekende en minder bekende voorbeelden te noemen. Gemakshalve nemen we een aantal grote franchiseketens zoals McDonalds en Yves Rocher. Het zijn bedrijven die al jarenlang succesvol zijn in binnen- en buitenland. Personal Fitness Nederland heeft een aantal vestigingen in Noord-Brabant en is op zoek naar mensen die franchisenemer willen worden. Wil je een eigen fitnessstudio openen waarbij de risico’s beperkt zijn? Vraag dan vandaag nog informatie aan.

Wat is franchise en zijn er voordelen?

Bij franchise maakt jouw bedrijf deel uit van onze overkoepelende organisatie. Dit betekent dat je als ondernemer gebruik kunt maken van onze deskundigheid en ervaring. Ook de kosten voor het opzetten van de onderneming vallen gemiddeld lager uit dan die voor een collega-ondernemer, die bij het begin moet beginnen en zijn bedrijf vanaf de grond gaat opbouwen. Dit laatste vergt veel meer inspanning en je hebt meer kopzorgen, want het risico is groter. In sommige gevallen onderhandelen wij over de huurprijzen en geven wij je advies over voordelige financieringsmogelijkheden. Je overlevingskans is dan ook groter dan die van een reguliere starter. Uiteraard krijg je te maken met onze regels, maar dit heeft veel voordelen. Wij maken gebruik van een succesvolle formule waar je direct gebruik van kunt maken. Kortom, in korte tijd kun je een hoge winstmarge bereiken.

Wat is een franchiseformule?

Een franchiseformule is geen specifieke formule, maar meer een term die wordt gebruikt om een samenwerkingsvorm aan te duiden. Zowel kleine als grote bedrijven maken hier gebruik van. Een aantal bekende franchiseformules zijn die van Starbucks, BP Tankstations en Formido. Het zijn franchiseketens met meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland. Ondanks dat wij (nog) niet zo groot zijn, heeft onze franchiseformule bewezen succesvol te zijn. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Franchise kan aantrekkelijk zijn voor de startende ondernemer, maar ook de gevestigde ondernemer kan in franchiseverband een succesvolle doorstart maken. Ben je sportinstructeur, fysiotherapeut of voedingsdeskundig en wil je een succesvolle doorstart maken? Dan mag je veel van ons verwachten. Zo krijg je van ons alle begeleiding en hulpmiddelen die je nodig hebt, zoals een stabiel klantenbestand, financieel en juridisch advies, professionele trainingsschema's en voedingsadvies tot marketing en administratie.

In Nederland staan er voldoende bedrijven te koop, maar het risico is groot. Franchise is een commerciële samenwerkingsvorm met minder risico. Met ons concept kun je binnenkort een succesvolle fitness studio runnen. Wat is franchise is nu wel duidelijk, maar wat betekent het voor jou? Neem maar eens contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over, want wij spreken uit ervaring.

Meer weten over het Nr. 1 Franchiseconcept van Nederland?

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

 

 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum