Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wat is franchise?

Wat is franchise? Het is een commerciële samenwerkingsvorm

Wat is franchise en is het te koop? Het is een vraag die veel wordt gesteld door mensen die een eigen bedrijf willen starten. Ze hebben wel ergens de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. Het is een commerciële samenwerkingsvorm waarbij je zelfstandig een bedrijf kunt runnen, maar toch veel minder risico loopt. Er zijn veel bekende en minder bekende voorbeelden te noemen. Gemakshalve nemen we een aantal grote franchiseketens zoals McDonalds en Yves Rocher. Het zijn bedrijven die al jarenlang succesvol zijn in binnen- en buitenland. Personal Fitness Nederland heeft een aantal vestigingen in Noord-Brabant en is op zoek naar mensen die franchisenemer willen worden. Wil je een eigen fitnessstudio openen waarbij de risico’s beperkt zijn? Vul dan het onderstaande formulier in of lees alvast meer over het openen van een eigen studio op www.mijneigenstudio.nl. 

Wat is franchise en zijn er voordelen?

Bij franchise maakt jouw bedrijf deel uit van onze overkoepelende organisatie. Dit betekent dat je als ondernemer gebruik kunt maken van onze deskundigheid en ervaring. Ook de kosten voor het opzetten van de onderneming vallen gemiddeld lager uit dan die voor een collega-ondernemer, die bij het begin moet beginnen en zijn bedrijf vanaf de grond gaat opbouwen.

Dit laatste vergt veel meer inspanning en je hebt meer kopzorgen, want het risico is groter. In sommige gevallen onderhandelen wij over de huurprijzen en geven wij je advies over voordelige financieringsmogelijkheden. Je overlevingskans is dan ook groter dan die van een reguliere starter. Uiteraard krijg je te maken met onze regels, maar dit heeft veel voordelen. Wij maken gebruik van een succesvolle formule waar je direct gebruik van kunt maken. Kortom, in korte tijd kun je een hoge winstmarge bereiken.

Wat is een franchiseformule?

Een franchiseformule is geen specifieke formule, maar meer een term die wordt gebruikt om een samenwerkingsvorm aan te duiden. Zowel kleine als grote bedrijven maken hier gebruik van. Een aantal bekende franchiseformules zijn die van Starbucks, BP Tankstations en Formido. Het zijn franchiseketens met meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland. Ondanks dat wij (nog) niet zo groot zijn, heeft onze franchiseformule bewezen succesvol te zijn. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Franchise kan aantrekkelijk zijn voor de startende ondernemer, maar ook de gevestigde ondernemer kan in franchiseverband een succesvolle doorstart maken. Ben je sportinstructeur, fysiotherapeut of voedingsdeskundig en wil je een succesvolle doorstart maken? Dan mag je veel van ons verwachten. Zo krijg je van ons alle begeleiding en hulpmiddelen die je nodig hebt, zoals een stabiel klantenbestand, financieel en juridisch advies, professionele trainingsschema’s en voedingsadvies tot marketing en administratie.

In Nederland staan er voldoende bedrijven te koop, maar het risico is groot. Franchise is een commerciële samenwerkingsvorm met minder risico. Met ons concept kun je binnenkort een succesvolle fitness studio runnen. Wat is franchise is nu wel duidelijk, maar wat betekent het voor jou? Wij vertellen je er graag meer over, want wij spreken uit ervaring.

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen