Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wat is bootcamp

Wat is bootcamp?

Tijdens de bootcamp trainingen maak je veel gebruik van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Je werkt veel met je eigen lichaamsgewicht met uitdagende trainingen!

Krijg jij het al benauwd als je denkt aan sporten in een warme sportschool? En ben je toe aan een frisse neus na een dag op kantoor? Of wil je naast je normale trainingen graag wat extra’s doen? Dan is bootcamp de ideale sport voor jou!

Hoe werkt bootcamp?

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die je uitvoert in groepsverband en onder begeleiding van een personal trainer. Het doel is om je kracht te vergroten je uithoudingsvermogen te verbeteren door verschillende intensieve oefeningen. Bootcamp trainingen werden door het Amerikaanse leger in bezette gebieden uitgevoerd, maar laat je daar vooral niet door afschrikken! Bij Personal Fitness Nederland is het mogelijk om te trainen op je eigen niveau. Daarnaast is er een ervaren en professionele Personal Trainer bij die je helpt en begeleidt. Snel resultaat behalen? Het sporten in groepsverband verhoogt de efficiëntie en in een relatief korte tijd train jij al je spiergroepen.

Wil jij..

✔ Je uithoudingsvermogen verhogen?
✔ Trainen in groepsverband?
✔ Je kracht vergroten?
✔ Al je spiergroepen trainen?

Wil jij ook heerlijk buiten bootcampen?

De bootcamp lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Denk hierbij aan een park, bos, strand of in de duinen. Door het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het zand wordt je omgeving volledig benut! Er is altijd genoeg uitdaging in je omgeving, geen terrein is namelijk hetzelfde!

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp Team training zijn:

✔ Sporten met plezier
✔Actief bewegen in de buitenlucht
✔ Uitdagende omgeving
✔ In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
✔ Fit en soepel worden (of blijven)
✔ Op je eigen niveau trainen
✔ Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen