Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Wat is bootcamp

 

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een coach. Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de natuur. Het is de ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Tijdens de bootcamp trainingen maak je veel gebruik van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Je werkt veel met je eigen lichaamsgewicht met uitdagende trainingen!

Krijg jij het al benauwd als je denkt aan sporten in een warme sportschool? En ben je toe aan een frisse neus na een dag op kantoor? Of wil je naast je normale trainingen graag wat extra’s doen? Dan is bootcamp de ideale sport voor jou!

Hoe werkt bootcamp?

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die je uitvoert in groepsverband en onder begeleiding van een personal trainer. Het doel is om je kracht te vergroten je uithoudingsvermogen te verbeteren door verschillende intensieve oefeningen. Bootcamp trainingen werden door het Amerikaanse leger in bezette gebieden uitgevoerd, maar laat je daar vooral niet door afschrikken! Bij Personal Fitness Nederland is het mogelijk om te trainen op je eigen niveau. Daarnaast is er een ervaren en professionele Personal Trainer bij die je helpt en begeleidt. Snel resultaat behalen? Het sporten in groepsverband verhoogt de efficiëntie en in een relatief korte tijd train jij al je spiergroepen.

Wil jij..

✔ Je uithoudingsvermogen verhogen?

✔ Trainen in groepsverband?

✔ Je kracht vergroten? 

✔ Al je spiergroepen trainen?

Wil jij ook heerlijk buiten bootcampen?

De bootcamp lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Denk hierbij aan een park, bos, strand of in de duinen. Door het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het zand wordt je omgeving volledig benut! Er is altijd genoeg uitdaging in je omgeving, geen terrein is namelijk hetzelfde!

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp Team training zijn:

✔ Sporten met plezier

✔Actief bewegen in de buitenlucht

✔ Uitdagende omgeving

✔ In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren

✔ Fit en soepel worden (of blijven)

✔ Op je eigen niveau trainen

✔ Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Bootcamp Apeldoorn

In de prachtige omgeving van Apeldoorn kun je onze bootcamp trainingen volgen. Wij zorgen voor een uitdagende training die onder andere bestaat uit:

hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen in een uitdagende omgeving in een vlakbij gelegen bos. Onze bootcamplessen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Wil jij strakker worden, afvallen en nog beter in je vel zitten? En na een full body work-out heerlijk ontspannen thuiskomen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Personal Fitness Apeldoorn. 

Bootcamp Helmond

Ben jij op zoek naar bootcamp in de omgeving Helmond? Kom dan eens langs op zaterdagmiddag! Elke zaterdagmiddag van 12:00 tot 13:00 uur organiseert Personal Fitness Helmond een bootcamp op het Meester Stikkerplein. Tijdens de groepstraining wisselen conditie- en krachtoefeningen elkaar af en maken we volop gebruik van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken.

Bootcamp Veenendaal

Met onze personal coach ga je in groepsverband heerlijk buiten trainen in Veenendaal. Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die je uitvoert in groepsverband en onder begeleiding van onze personal coach. Het doel is om je kracht te vergroten en je uithoudingsvermogen te verbeteren door verschillende intensieve oefeningen. Bootcamp-trainingen werden door het Amerikaanse leger in bezette gebieden uitgevoerd, maar laat je daar vooral niet door afschrikken! Het sporten in groepsverband verhoogt de efficiëntie en in een relatief korte tijd train jij al je spiergroepen.  

Bootcamp Arnhem

In groepsverband trainen we in park Sonsbeek. Tijdens de bootcamp werken we aan ons uithoudingsvermogen, doen we krachtoefeningen en om met nóg meer plezier te trainen spelen we regelmatig een spel of voeren we een bepaalde sport uit. Ook voor degene die al bij ons sporten in Arnhem vormen deze lessen een mooie aanvulling op je trainingsschema. 

Bootcamp Ede

Op zoek naar bootcamp in de omgeving Ede? Kom dan bij ons bootcampen, met onze personal coach ga je in groepsverband heerlijk buiten trainen in de bossen van Ede. Onze spiervewrsterkende en uitdagende trainingsmethode in de bossen van Ede volg je onder begelidign van onze personal coach. Het doel is om je kracht te vergroten en je uithoudingsvermogen te verbeteren door verschillende intensieve oefeningen.

Ben je nieuwsgierig naar onze bootcamp lessen?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. Deze intake is geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op?

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.