Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Wandelen en afvallen?

Wandelen en afvallen?

Is wandelen en afvallen voor jou een ideaal scenario? Een scenario dat jij graag in praktijk wil brengen aangezien jij van wandelen houdt en graag wat kilo’s kwijt wil raken? Dat is een reële mogelijkheid aangezien wandelen een gezonde activiteit is om te doen. Door te wandelen ontspant de geest en verbrandt het lichaam calorieën. Bij Personal Fitness Nederland zijn er vele persoonlijke trainers met expertise op het gebied van wandelschema’s, voeding en rust die graag met jou een schema willen uitwerken gericht op het afvallen en trainen van het lichaam. Ga met een persoonlijk schema aan de slag en merk hoe jouw lichaam fitter en sterker wordt terwijl je van de omgeving geniet en je geest ontspant gedurende het lopen.

Succesformule

Bij Personal Fitness Nederland hanteren wij een succesvolle formule die je gaat helpen bij het behalen van je doelen. De persoonlijke coach zal je namelijk begeleiden op basis van de volgende drie punten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Door middel van de persoonlijke begeleiding en je persoonlijke motivatie wordt afvallen en wandelen een concrete en haalbare combinatie voor jou.

Gegarandeerde resultaten

De persoonlijke coach die jij ter beschikking krijgt zal je helpen op sportief gebied en op het gebied van voeding en mindset. Hierdoor zal jij je ontwikkelen als persoon en slagen in je doelen. Resultaat is gegarandeerd, anders kan je gratis doorgaan indien resultaten toch blijken uit te blijven. Creëer nieuwe wandelgewoontes op een manier hoe jij kan afvallen en wandelen!

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen