Voor jezelf beginnen met een lage investering

Voor jezelf beginnen is een droom van velen. Hier blijft het dan ook vaak bij, want ondernemen brengt risico’s met zich mee en vraagt om een aanzienlijke investering. Wij hebben echter een concept bedacht met weinig risico’s en waarbij je geen groot vermogen nodig hebt. Het is zelfs geschikt voor mensen die helemaal geen eigen kapitaal hebben. Heb je ondernemersbloed in je genen en wil je iedere dag bezig zijn met voeding, bewegen en het motiveren van mensen? Ga dan je eigen fitnessstudio runnen. Wij bieden je hulp en advies op allerlei gebieden: financieel, juridisch, marketing en verkoop. Daarnaast helpen wij je trainingsschema’s op te stellen en voedingsadviezen te geven.

Voor jezelf beginnen heeft veel leuke kanten

Voor jezelf beginnen betekent dat je overtuigd bent van je eigen vaardigheden. Om je eigen fitnessstudio te starten is het handig als je een sportopleiding hebt genoten. Dit is echter niet noodzakelijk. Wel moet je beschikken over goede sociale vaardigheden. Sociale vaardigheden heb je nodig voor het opbouwen van klantrelaties. Een aantal voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: contacten leggen, een gesprek beginnen, goed kunnen luisteren, mensen motiveren en omgaan met gevoelens. In je eigen studio zullen mensen komen met bepaalde problemen. Het kunnen klanten zijn die willen sporten met diabetes, last hebben van stress of sterker willen worden door hun conditie te verbeteren. Het is een veeleisende job waarbij je kennis van zaken moet hebben. Daarom is het prettig als je over enige ervaring beschikt op het gebied van voeding of sport.

Het leven als ondernemer bestaat net als een bestaan als werknemer uit leuke en minder leuke kanten. Het grote voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen en je eigen visie kunt omzetten in realistische doelen. Wil je een zelfstandig bestaan waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en verder te komen? Meld je dan nu aan! Uiteraard heeft dit voor ons ook voordelen, want hiermee kunnen wij laten zien hoe succesvol onze formule is.

Stabiel klantenbestand

Als je de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf wilt beginnen dan bieden wij je tal van voordelen. Zo krijg je van ons een stabiel klantenbestand. Uit de praktijk is gebleken dat dit gemiddeld 45 klanten binnen 6 maanden oplevert en ongeveer 60 klanten in 12 maanden. Zit je na je eerste jaar op gemiddeld 60 klanten, dan kun je rekenen op een jaaromzet van een ton met een gemiddelde winstmarge van maar liefst 55%. En dit is pas het begin, want als ondernemer streef je naar een groot aantal vaste klanten met het beste resultaat. Klanttevredenheid is de basis om verder te groeien.

Een ander gunstig voordeel is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Dit hoeft niet per se in een grote stad te zijn, want ons concept is ook succesvol in kleine gemeentes. Een goede bereikbaarheid is het belangrijkste. Ook hierbij zijn wij je graag behulpzaam door bijvoorbeeld over de huurprijs te onderhandelen. Wij vertellen je er graag nog veel meer over. Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Wil je voor jezelf beginnen? Neem dan snel contact met ons op.

Makkelijker ondernemen met minder risico? Start je eigen fitness studio!

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum