Voor jezelf beginnen met een lage investering!

Voor jezelf beginnen is een droom van velen. Hier blijft het dan ook vaak bij, want ondernemen brengt risico’s met zich mee en vraagt om een aanzienlijke investering. Wij hebben echter een concept bedacht met weinig risico’s en waarbij je geen groot vermogen nodig hebt. Het is zelfs geschikt voor mensen die helemaal geen eigen kapitaal hebben. Heb je ondernemersbloed in je genen en wil je iedere dag bezig zijn met voeding, bewegen en het motiveren van mensen? Ga dan je eigen Personal Fitness Nederland studio runnen. Wij bieden je hulp en advies op allerlei gebieden: financieel, juridisch, marketing en verkoop. Daarnaast helpen wij je trainingsschema’s op te stellen en voedingsadviezen te geven.
 

Voor jezelf beginnen heeft veel leuke kanten

Voor jezelf beginnen betekent dat je overtuigd bent van je eigen vaardigheden. Om je eigen fitnessstudio te starten is het handig als je een sportopleiding hebt genoten. Dit is echter niet noodzakelijk. Wel moet je beschikken over goede sociale vaardigheden. Sociale vaardigheden heb je nodig voor het opbouwen van klantrelaties. Een aantal voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: contacten leggen, een gesprek beginnen, goed kunnen luisteren, mensen motiveren en omgaan met gevoelens. In je eigen studio zullen mensen komen met bepaalde problemen. Het kunnen klanten zijn die willen sporten met diabetes, last hebben van stress of sterker willen worden door hun conditie te verbeteren. Het is een veeleisende job waarbij je kennis van zaken moet hebben. Daarom is het prettig als je over enige ervaring beschikt op het gebied van voeding of sport.

Het leven als ondernemer bestaat net als een bestaan als werknemer uit leuke en minder leuke kanten. Het grote voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen en je eigen visie kunt omzetten in realistische doelen. Wil je een zelfstandig bestaan waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en verder te komen? Meld je dan nu aan! Uiteraard heeft dit voor ons ook voordelen, want hiermee kunnen wij laten zien hoe succesvol onze formule is.
 

Stabiel klantenbestand

Als je de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf wilt beginnen dan bieden wij je tal van voordelen. Zo krijg je van ons een stabiel klantenbestand. Uit de praktijk is gebleken dat dit gemiddeld 30 actieve sporters binnen 6 maanden oplevert en 50 actieve klanten in 12 maanden. Zit je na je eerste jaar op gemiddeld 50 klanten, dan kun je rekenen op een heel goed winstmarge. En dit is pas het begin, want als ondernemer streef je naar een groot aantal vaste klanten met het beste resultaat. Klanttevredenheid is de basis om verder te groeien.
 

Een ander gunstig voordeel is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Dit hoeft niet per se in een grote stad te zijn, want ons concept is ook succesvol in kleine gemeentes. Een goede bereikbaarheid is het belangrijkste. Ook hierbij zijn wij je graag behulpzaam door bijvoorbeeld over de huurprijs te onderhandelen. Wij vertellen je er graag nog veel meer over. Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Wil je voor jezelf beginnen? Neem dan snel contact met ons op.
 

Makkelijker ondernemen met minder risico?
Start je eigen Personal Fitness Nederland studio!

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum