Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Voor jezelf beginnen met een lage investering

Voor jezelf beginnen is een droom van velen. Hier blijft het dan ook vaak bij, want ondernemen brengt risico’s met zich mee en vraagt om een aanzienlijke investering. Wij hebben echter een concept bedacht met weinig risico’s en waarbij je geen groot vermogen nodig hebt. Het is zelfs geschikt voor mensen die helemaal geen eigen kapitaal hebben. Heb je ondernemersbloed in je genen en wil je iedere dag bezig zijn met voeding, bewegen en het motiveren van mensen? Ga dan je eigen fitnessstudio runnen. Wij bieden je hulp en advies op allerlei gebieden: financieel, juridisch, marketing en verkoop. Daarnaast helpen wij je trainingsschema’s op te stellen en voedingsadviezen te geven.

Voor jezelf beginnen

Voor jezelf beginnen heeft veel leuke kanten

Ondernemer in fitness studioVoor jezelf beginnen betekent dat je overtuigd bent van je eigen vaardigheden. Om je eigen fitnessstudio te starten is het handig als je een sportopleiding hebt genoten. Dit is echter niet noodzakelijk. Wel moet je beschikken over goede sociale vaardigheden. Sociale vaardigheden heb je nodig voor het opbouwen van klantrelaties. Een aantal voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: contacten leggen, een gesprek beginnen, goed kunnen luisteren, mensen motiveren en omgaan met gevoelens. In je eigen studio zullen mensen komen met bepaalde problemen. Het kunnen klanten zijn die willen sporten met diabetes, last hebben van stress of sterker willen worden door hun conditie te verbeteren. Het is een veeleisende job waarbij je kennis van zaken moet hebben. Daarom is het prettig als je over enige ervaring beschikt op het gebied van voeding of sport.

Het leven als ondernemer bestaat net als een bestaan als werknemer uit leuke en minder leuke kanten. Het grote voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen en je eigen visie kunt omzetten in realistische doelen. Wil je een zelfstandig bestaan waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en verder te komen? Meld je dan nu aan! Uiteraard heeft dit voor ons ook voordelen, want hiermee kunnen wij laten zien hoe succesvol onze formule is.

Stabiel klantenbestand

Als je de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf wilt beginnen dan bieden wij je tal van voordelen. Zo krijg je van ons een stabiel klantenbestand. Uit de praktijk is gebleken dat dit gemiddeld 45 klanten binnen 6 maanden oplevert en ongeveer 60 klanten in 12 maanden. Zit je na je eerste jaar op gemiddeld 60 klanten, dan kun je rekenen op een jaaromzet van een ton met een gemiddelde winstmarge van maar liefst 55%. En dit is pas het begin, want als ondernemer streef je naar een groot aantal vaste klanten met het beste resultaat. Klanttevredenheid is de basis om verder te groeien.

Jonge ondernemer aan het werk

Een ander gunstig voordeel is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Dit hoeft niet per se in een grote stad te zijn, want ons concept is ook succesvol in kleine gemeentes. Een goede bereikbaarheid is het belangrijkste. Ook hierbij zijn wij je graag behulpzaam door bijvoorbeeld over de huurprijs te onderhandelen. Wij vertellen je er graag nog veel meer over. Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Wil je voor jezelf beginnen? Neem dan snel contact met ons op.

Makkelijker ondernemen met minder risico? Start je eigen fitness studio!

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.