Voedingsschema voor meer spiermassa

Waarom een voedingsschema voor meer spiermassa? 

Probeer jij al een tijdje aan te komen in spiermassa, maar gaat dit niet zoals je gehoopt had? Hoogstwaarschijnlijk is je voeding dan niet op orde. Een voedingsschema is essentieel als je wil groeien. Het is de leidraad voor wat je eet. Maar het is niet alleen heel belangrijk wát je eet, ook wanneer je dit doet. Bij Personal Fitness zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van voedingsschema’s voor meer spiermassa.
 

Hoe werkt spieropbouw?

Door je spieren regelmatig te belasten met gewichten veranderen ze. Ze kunnen makkelijker energie omzetten, de bloeddoorstroming wordt vele malen beter, de spiervezels veranderen en je spieren worden alsmaar groter en groter. Gezond eten is de basis om goede prestaties neer te kunnen zetten. Een voedingsschema helpt je hierbij. Hierin staat van dag tot dag, van maaltijd tot maaltijd, beschreven wat je moet eten.
 

Richtlijnen voedingsschema voor meer spiermassa

Bij het samenstellen van een voedingsschema komen er allerlei aspecten om de hoek kijken. Je kunt hierbij denken aan factoren zoals geslacht en gewicht. Het woord 'voedingsschema' suggereert dat je als krachtsporter heel anders moet gaan eten. Echter wijkt het eetpatroon van een krachtsporter niet veel af van dat van andere mensen. Je verlegt alleen de focus een beetje. Je voeding kan je nog steeds het beste verdelen over 6 maaltijden per dag. Hierbij hanteer je drie hoofdmaaltijden: ontbijt, lunch en diner. In de ochtend, middag en avond is er ruimte voor een tussendoortje.
 

Voedingsschema voor spieropbouw

Om in spiermassa aan te komen, eet je elke dag meer calorieën dan je verbrandt. Want om te groeien moet je eten! Wij maken persoonlijke voedingsschema’s afgestemd op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en het doel om meer spiermassa op te bouwen. Onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent weet als geen ander wat je wél en níet moet binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel. Wekelijks wordt je verrast met unieke combinaties, recepten en meer. Zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.
 

Persoonlijk voedingsadvies voor meer spiermassa

Tijdens het programma ontvang je wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema voor spiermassa. Iedere week heb je een ‘weegmoment’ met jouw BGN-geregistreerde personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen.  
 

Do’s en dont’s bij voedingsschema voor spiermassa

Belangrijk bij het aankomen in spiermassa is dus de juiste calorieën inname. Die calorieën heb je niet alleen nodig op trainingsdagen. Juist wanneer je ontspant en je rust neemt, is je lichaam bezig met herstellen. Een herstel kost ook energie. Verder zijn voldoende eiwitten belangrijk. Eiwitten zitten zowel in plantaardige(peulvruchten, volkoren granen, noten, soja en sommige groenten) als in dierlijke producten (vlees, vis, ei en zuivel als kwark).
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. De fitnessindustrie zit vol met fabeltjes. Voornamelijk op het gebied van voeding. Maak gebruik van onze kennis en expertise en laat ons jouw voedingsschema voor meer spiermassa samenstellen. Gebaseerd op wat écht werkt. Wij dragen zorg voor de juiste voedingsinname op weg naar jouw doelen. Go for it, go for fit!

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum