Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Vitaliteitsplan helpt bij vaststellen van gezondheidsdoelstellingen

Vitaliteitsplan helpt bij vaststellen van gezondheidsdoelstellingen

Met een ervaren coach bij Personal Fitness Nederland stel je heel eenvoudig een vitaliteitsplan op om er zeker van te zijn dat alle doelstellingen juist in kaart worden gebracht. Als je weet waar je aan wilt werken, wordt het opstellen van een geschikt plan van actie een stuk eenvoudiger. Onze coaches kunnen een vitaliteitsplan opstellen, zodat duidelijk wordt welke oefeningen jou het beste gaan helpen om de gewenste resultaten te behalen. Om het vitaliteitsplan als voorbeeld voor een nieuw leefstijl te laten gelden, bespreek je jouw situatie met jouw persoonlijke trainer. Ons Leefstijl Programma is erop ingesteld om je te helpen bij het behalen van meer vitaliteit in je leven. Gezondheid op fysiek en mentaal vlak is hiervoor de richtlijn.

Vitaliteitsplan als voorbeeld laten dienen

Een vitaliteitsplan opstellen geeft inzicht in je situatie en helpt jouw coach om de juiste oefeningen te bedenken en optimale begeleiding te bieden. Een coaching traject wordt gestart volgens een gouden formule aan pijlers, waarbij wekelijks overleg zal plaatsvinden voor aansturing op de volgende thema’s:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Jouw coach maakt een vitaliteitsplan

Wekelijks kom je met je coach samen om de vorderingen binnen het vitaliteitsplan te bespreken. Zo kunnen oefeningen nog worden bijgesteld en kan er gekeken worden welke mentale uitdagingen de vorderingen mogelijk belemmeren. Ook voedingsadviezen zullen niet ontbreken, om een gezonde leefstijl te bemoedigen. Voor een effectief vitaliteitsplan volgens de befaamde Fit for Life methode meld je je aan voor coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen