Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Vitaal worden en voeding kiezen op advies van coach

Vitaal worden en voeding kiezen op advies van coach

‘Vitaal en voeding’ kan een nieuw aandachtspunt worden als je jouw gezondheid wilt bevorderen. Als je inziet hoe voeding vitaal maakt, zul je begrijpen waarom het zo belangrijk is om hier bewust mee om te springen. Een vitaal voedingsschema kun je laten opstellen met de hulp van een professionele coach. Vaak weet je zelf niet goed waar je moet beginnen en een coach kan juist dan je voorzien van deskundig advies en begeleiding. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland doen zoveel meer dan enkel support geven bij fitness oefeningen. Zij kennen het belang van een goede combinatie tussen fysieke inspanning en mentale gezondheid. Daarnaast helpt voedingsadvies om voeding vitaal in te zetten ter verbetering van je gezondheid.

Een vitaal voedingsschema aanhouden

De combinatie van sporten, mindset coaching en voedingsadviezen helpen je om een optimale gezondheid te realiseren. Met een thema als ‘vitaal en voeding’ kom je een heel eind als je deelneemt aan ons Leefstijl Programma met drie standaard pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Schema opstellen met coach

Om een zorgvuldig schema rond ‘vitaal en voeding’ op te stellen, heb je wekelijks contact met jouw persoonlijke coach. De oefeningen kunnen nog worden aangepast en afgestemd op de vorderingen die je maakt. Daarnaast krijg je voedingsadviezen en werk je aan je mindset om een nieuwe leefstijl aan te meten. Met ‘vitaal en voeding’ zit je altijd goed en gun je jezelf professionele begeleiding voor het behalen van doelstellingen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
2 dagen geleden
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen