Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Zwolle

Ben jij er klaar mee  om telkens weer in oude slechte gewoontes terug te vallen en wil je nu onderhand eens blijvend resultaat boeken? Dan is Personal Fitness Zwolle de plek waar jij moet zijn. Wij geloven in jou en zorgen dat jij jouw doelstelling behaald, of je nou wil afvallen, beter in je vel wil zitten of een betere conditie wilt opbouwen. Wij helpen je gegarandeerd naar de eindstreep.*

Adviseren, stimuleren en vasthouden

Met het  Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland, brengen onze personal trainers jouw body in shape. Voldoende beweging,de  juiste voeding en mental coaching is waar het allemaal om draait. We peppen je op in moeilijke tijden en samen met je lachen als de kilo’s eraf vliegen. We zijn jouw stok achter de deur en raadgever op het gebied van voeding, beweging en mental coaching. We zijn er voor je, als jij het nodig hebt. Adviseren, stimuleren en vasthouden. Dat is onze aanpak.

Ben je er klaar voor?

Kies jij voor een gezondere toekomst? Gooi dan nu het roer om en stel je koers bij.  De bestemming? Personal Fitness Zwolle natuurlijk.

Gewoon doen!

Vul nu onderstaand contactformulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op om een gratis proefweek in te plannen. Zo maak je gratis kennis met onze studio en werkwijze. Deze kans laat je toch niet schieten?!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Zwolle


Punterweg 3B
8042 PB Zwolle

0620234865
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*