Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Zwolle

Bewegen, voeding en mental coaching. Het zijn onze drie pijlers. Niet zomaar woorden, maar woorden met inhoud. Zet er 'juiste' voor en je weet waar wij voor staan. Want wij weten dat je met de juiste beweging, juiste voeding en juiste coaching echt het verschil kunt maken. 
Eigenlijk is deze omslag in je leven heel simpel. Jij maakt de keuze om het voortaan anders te gaan doen en wij vertellen je hoe, zorgen dat je gemotiveerd blijft en begeleiden je in de uitvoering. Gewoon bij jou in de buurt, bieden we je de, met succes bekroonde, Fit for Life formule van Personal Fitness Zwolle aan.

Fitte voordelen

Afvallen of een betere conditie opbouwen brengt meer voordelen met zich mee dan alleen het behalen van je doelstelling. Het zorgt voor meer energie, een betere stoelgang, je voelt je minder vermoeid én het verhelpt talloze andere geestelijke en lichamelijke klachten. Het Fit for Life programma zorgt voor een gezonde, actieve levensstijl waarbij jij jezelf fit en energiek voelt en waardoor jij optimaal geniet van het leven!

Sluit je nu aan!

Sta je op het punt om je aan te sluiten bij het meest effectieve programma om je conditie te verbeteren, blijvend gewicht te verliezen of een andere persoonlijke doelstelling te behalen? Vul dan nu direct onderstaand contactformulier in en binnen  één werkdag nemen wij contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Adres
Punterweg 3B
8042 PB Zwolle  

Trainer: Matthijs Martens
M: 06 20234865
E: pfnzwolle@gmail.com

Hopelijk tot snel bij ons in de studio.

Sportieve groet, 

Matthijs Martens

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Zwolle


Punterweg 3B
8042 PB Zwolle

0620234865
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*