Zwolle

Onze coaches staan te popelen om met jou en jouw doelen aan de slag te gaan. Na een rondleiding door onze vestiging onder het genot van een kopje koffie of thee stelt de coach je wat vragen. Deze vragen gaan over je sport activiteiten, gezondheid, blessures en voedingspatroon. Als alle vragen beantwoord zijn, wordt er aan de hand van jouw gegevens en doelstellingen een plan van aanpak opgesteld. Mocht je zelf vragen hebben dan kan je die te allen tijde stellen aan onze gecertificeerde personal coaches.
 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen op weg naar jouw doelen. 

Bekijk onze 9 categorieën waar we jou bij kunnen helpen en ondersteunen. 


1. Overgewicht - Afvallen 

Wil je nu echt eens echt afrekenen met de overtollige kilo’s maar wel met blijvend resultaat? Afvallen wil zeggen je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding. Onze Personal Trainers helpen je graag! Vind hier alle informatie over de beste begeleiding.

INFO: Afvallen


2. Rug- nek- en schouderpijn

Heb je last van fysieke klachten en beperkt of beïnvloedt dit je dagelijks leven? Het is bewezen dat sporten en gezonde voeding helpen bij het herstellen van fysieke klachten. Onze deskundige personal trainers bekijken samen met jou wat de fysieke klachten zijn en zullen hierop een persoonlijk plan maken om deze klachten te verminderen.

INFO: fysieke klachten


3. Hulp bij obesitas

Kamp je met zwaar overgewicht? Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag om te werken aan een gezondere levensstijl zonder obesitas. 

INFO: Hulp bij obesitas


4. Personal trainer/fitness

Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing.

INFO: Personal trainer


5. Stress verminderen - burn-out

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar als dit een langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot burn-out gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid en concentratieproblemen. Met het bewezen succesvolle Fit for Life programma gaan wij burn-outs en stress tegen door aan de slag te gaan met sporten onder begeleiding, voeding en mental coaching. Wij willen liever voorkomen dan genezen!

INFO: Stress verminderen6. Personal Fitness voor jeugd

Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Overgewicht bij kinderen zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak, maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand. Samen met de ouder(s) maken onze personal coaches een programma op maat.

INFO: Training voor Jeugd


7. Conditie verbeteren - fitter worden

Onze personal trainers stimuleren je om je lichaam voortdurend te blijven prikkelen. Door jezelf keer op keer uit te dagen, gaan je hart en longen optimaal aan de slag, waardoor meer zuurstof voor je spieren beschikbaar wordt gesteld. Zo gaan uiteindelijk niet alleen je sportprestaties vooruit, maar ook je alledaagse bezigheden.

INFO: Conditie verbeteren


8. Gezonde voeding

Maak gebruik van onze kennis en expertise en laat ons jouw voedingsschema’s samenstellen. Samen creëren we een voedingspatroon waarbij je gezond eet én geniet van het leven. Het kan echt!

INFO: Gezonde voeding


9. Spiermassa opbouwen

Bij Personal Fitness Nederland werken deskundige en ervaren trainers die jou precies leren wat de meest effectieve krachttraining is. Zij zorgen ervoor dat je snel en zichtbaar spierweefsel zult creëren. 

INFO: Spiermassa opbouwenFit for Life programma

Het Fit for Life programma is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Coach. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken, zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.
 

100% Resultaatgarantie 

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

 Klanten beoordelen ons met een 9,2
 ALTIJD 100% resultaatgarantie!
 Vijf jaar op rij gekozen tot 
       Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach
 1 op 1 Personal Training en Coaching
 Deelname Small Group Trainingen
 Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
 GRATIS fitness set voor thuis
 GEEN RESULTAAT = GELD TERUG

Bereikbaarheid Personal Fitness Nederland - Zwolle

Onze studio in Zwolle is centraal gelegen aan de Punterweg 3B. Er is rondom het pand voldoende gelegenheid om jouw auto gratis te parkeren. Benieuwd naar onze vestiging? Kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Adres
Punterweg 3B
8042 PB Zwolle

Coach: Matthijs Martens

E: pfnzwolle@gmail.com
T: 06 2023 4865

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Matthijs Martens
 

JA! Ik wil graag meer (start)INFO ontvangen!

Vul onderstaand formulier in ↓ en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan de coach een afspraak met je inplannen en je alles vertellen over de gratis proefweek waar je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.

Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven! 

  • * velden zijn verplicht.

Voorgoed de sleur uit met personal training in Zwolle
Ons Fit for Life personal training in Zwolle programma is niet zoals alle ander programma’s met een personal trainer. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij je doeleinden bereikt, we stellen ook zeker dat je nooit meer naar je oude gewoonten terugkeert. Om dat te doen hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en coaching. Daarmee geven we jou alle tools die je nodig hebt tijdens je reis richting een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Personal training in Zwolle met de beste specialisten
Onze personal trainer in Zwolle is gecertificeerd en weet exact welk programma jou uitdaagt en motiveert. De trainingssessies vinden zowel binnen als buiten plaats en kunnen ook aan twee personen gegeven worden. De voedingsdeskundige kijkt naar je eetgewoonten en stelt deze bij, zodat je ook van binnen gezond en vitaal wordt. De mental coach helpt je aan de wilskracht om van dit proces een langdurig succes te maken.

Traag maar zeker naar de finish
Wij geloven niet in crash diëten en wonderpillen. Deze leveren misschien op de korte termijn resultaat, maar veranderen jou niet in een betere versie van jezelf. Daarom val je daarna vaak terug in je oude gewoonten en bevind je jezelf snel weer in je oude sleur. Ons personal training in Zwolle Fit for Life programma kijkt hier met een lange termijn blik naar en brengt je in een gezond tempo en met kleine stappen richting de finish. Dat betekent dat je kans van slagen veel groter is.

Drie onafscheidelijke pijlers
Door met onze specialisten te werken creëer jij een fitter lichaam, in de brede zin van het woord. Je wordt van binnen en van buiten gezond en zowel mentaal als fysiek. Wij garanderen 100% succes. Als jij je inzet meebrengt dan geven onze personal trainers in Zwolle jou de begeleiding die jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Fitness Zwolle voor gewichtsverlies en een gezond leven
Shakes, crash diëten en afslankpillen werken vaak maar even en daarom willen we daar bij Personal Fitness in Zwolle niets van weten. Wondermiddelen helpen je tijdelijk gewicht te verliezen, maar daarna val je vaak gewoon weer terug in je oude slechte gewoontes. Kom bij fitness Zwolle en we pakken deze slechte gewoontes aan, zodat gewichtsverlies en een gezond leven vanzelf volgen.

Fitness in Zwolle met drie pijlers
In ons Fit for Life programma pakken we de onderliggende redenen aan voor gewichtsverlies door ons te richten op beweging, gezond eten en mentale coaching. Deze drie pijlers vormen de rode draad door al onze programma’s en dat maakt onze fitness school uniek. De personal fitness trainers in Zwolle organiseren uitdagende en gevarieerder trainingssessies. Onze voedseldeskundigen lichten je voor over gezond en gebalanceerd eten. Door onze uitdagingen aan te gaan groeit je mentale kracht en krijg je wilskracht en word je zelfverzekerd. Je kunt alles aan.

Alles is gericht op jou
Wij bieden al onze leden een 100% resultaatgarantie aan. Kom je bij ons fitnessen in Zwolle, dan sta jij centraal. We wijzen een personal trainer aan die bij je past, je krijgt op maat gemaakt voedingsadvies, plannen en lijsten en we richten ons op de drempels die jij nog moet overwinnen. Onze lifestyle- en fitnesstudio is op dit alles ingericht. Wij geven je alles wat je nodig hebt om van jouw tijd bij ons een succes te maken.

Een intakegesprek
Wil jij je gewoonten ook voorgoed veranderen, een fitter lichaam hebben en slank en vol energie door het leven gaan? Kom dan bij ons voor een vrijblijvend intakegesprek zodat je de studio kunt zien en we kunnen praten over wat we jou kunnen bieden. Fitnessen in Zwolle doe je bij Personal Fitness Nederland en jij wordt ook de beste versie van jezelf.

Geen echte sportschool Zwolle, wel resultaat!
Falen is geen optie meer met Personal Fitness Nederland
Fit for Life in Zwolle is een programma van Personal Fitness Nederland dat exact doet wat het belooft: een fit lichaam voor de rest van je leven. Het richt zich op de lange termijn, dus crash diëten, afslankpillen en shakes kun je laten staan. Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool, want als jij een leven lang succes wilt boeken, dan is een gebrek aan beweging niet het enige aspect in je leven dat je aan moet pakken. Gezonde voeding en mentale kracht zijn daar ook een belangrijke bijdrager aan. Als deelnemer in het Fit for Life programma in Zwolle krijg je ondersteuning bij alles en daar kan geen sportschool tegen op.

Op drie manieren een fitter lichaam
Het Fit for Life programma werkt met drie pijlers en onderscheidt zich op die manier van de andere sportscholen in Zwolle.

Beweging
Gezonde voeding
Mental coaching
Deze drie pijlers zijn met elkaar verweven. Lichaamsbeweging moet ondersteund worden met gezonde voeding voor een optimaal effect. Door je eetpatronen te veranderen zal je in de verleiding komen en daar heb je de juiste mindset bij nodig. Mental coaching is ook belangrijk voor het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en de mentaliteit van een winnaar.
 
Stap voor stap naar de finish
Fit for Life is een programma dat is ontwikkeld voor levenslange resultaten. Het werkt dan ook met de lange termijn en veel minder met korte termijn successen. Alleen als je je op de toekomst richt is er de kans dat je deze nieuwe levensstijl ook langdurig vol houdt en hier een gewoonte van maakt. Vergeet de sportschool, boek een gratis proefweek en verander je leven voor goed met Personal Fitness Nederland Zwolle.

Gratis proefweek! 
Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum