Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Zutphen

Zitten jouw kleren te strak? Ben je uitgeput als je de trap op loopt? Wil je verandering in je levensstijl maar heb je niet de motivatie om dit zelf aan te pakken? Geloof ons, jij bent niet de enige. Bij Personal Fitness Zutphen zien wij dagelijks mensen die in strijd zijn met zichzelf. Hulp vragen is niet erg en wij helpen jou graag. 

Een nieuwe levensstijl voor iedereen!

Bij Personal fitness Zutphen staan professionele personal trainers, voedingsconsulenten en mental coaches klaar om jou om te toveren naar een gezondere versie van jezelf. We horen je denken: personal trainers, voedingsdeskundige, mental coaches, daar hangt een prijskaartje aan. Bij Personal Fitness Zutphen vinden wij dat personal training voor iedereen bestemt is, dus ook voor jou!

Fit for life

Wij werken met het Fit For Life concept. Dit bewezen personal training concept combineert training, voeding en mental coaching om jou naar jouw einddoel te begeleiden. Wij geloven erin dat wondermiddeltjes, alleen maar trainen of een ander voeding patroon aannemen niet werkt. Het is de combinatie die ervoor zorgt dat jij die overtollige kilootjes kwijt raakt, lekker in je vel gaat zitten én dankzij de mental coaching een andere levensstijl aanneemt. 

Wij vertellen je graag meer…

Ons vak is onze passie en daar vertellen wij je graag meer over. Hoe kunnen wij jou begeleiden naar jouw einddoel? Hoe gaat een traject in zijn werk? Stuk voor stuk vragen waar wij graag de tijd voor nemen om te beantwoorden. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen en je alle ins en outs van Personal Fitness Zutphen uit te leggen. 

 • * velden zijn verplicht.

*Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*