Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Zutphen

Zitten jouw kleren te strak? Ben je uitgeput als je de trap op loopt? Wil je verandering in je levensstijl maar heb je niet de motivatie om dit zelf aan te pakken? Geloof ons, jij bent niet de enige. Bij Personal Fitness Zutphen zien wij dagelijks mensen die in strijd zijn met zichzelf. Hulp vragen is niet erg en wij helpen jou graag. 

Een nieuwe levensstijl voor iedereen!

Bij Personal fitness Zutphen staan professionele personal trainers, voedingsconsulenten en mental coaches klaar om jou om te toveren naar een gezondere versie van jezelf. We horen je denken: personal trainers, voedingsdeskundige, mental coaches, daar hangt een prijskaartje aan. Bij Personal Fitness Zutphen vinden wij dat personal training voor iedereen bestemt is, dus ook voor jou!

Fit for life

Wij werken met het Fit For Life concept. Dit bewezen personal training concept combineert training, voeding en mental coaching om jou naar jouw einddoel te begeleiden. Wij geloven erin dat wondermiddeltjes, alleen maar trainen of een ander voeding patroon aannemen niet werkt. Het is de combinatie die ervoor zorgt dat jij die overtollige kilootjes kwijt raakt, lekker in je vel gaat zitten én dankzij de mental coaching een andere levensstijl aanneemt. 

Wij vertellen je graag meer…

Ons vak is onze passie en daar vertellen wij je graag meer over. Hoe kunnen wij jou begeleiden naar jouw einddoel? Hoe gaat een traject in zijn werk? Stuk voor stuk vragen waar wij graag de tijd voor nemen om te beantwoorden. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen en je alle ins en outs van Personal Fitness Zutphen uit te leggen. 

 • * velden zijn verplicht.

*Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Zutphen


Rudolf Steinerlaan 53
7207PV Zutphen

06-18263245
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)