Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Medewerkers Zutphen

Ik ben Danny Put en sinds april 2016 actief bij Personal Fitness Nederland. Ik ben opgeleid als Oefentherapeut Mensendieck. Deze kennis neem ik altijd mee als ik mensen coach. Ik ben al meer dan 12 jaar bezig met fitness en voeding en vind het prachtig om mensen hierin te begeleiden. Sinds de laatste jaren komt mental coaching meer aan bod, zowel bij mijzelf als bij mijn klanten. Om je doelen te bereiken is dit in mijn ogen het belangrijkste onderdeel.

Ik houd ervan om heel veel dingen te doen en nieuwe dingen te proberen. Ik houd van skateboarden, snowboarden, motor rijden, gamen en voetbal. Deze ‘drang’ naar variatie zie je ook altijd terug in mijn trainingen. Ik ben een rustige jongen en kan mensen op een vriendelijke doch strenge manier aan het werk zetten en laten nadenken over keuzes die ze maken.

Even voorstellen... Nick

Ik ben Nick Kramer en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Personal Fitness Nederland. Na de middelbare school heb ik 3 jaar gewerkt als infanterist bij de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. De structuur, regelmaat en discipline die ik daar heb geleerd pas ik ook toe in mijn trainingen. Vervolgens heb ik de 4-jarige opleiding ALO ('Academie voor Lichamelijke Opvoeding') gevolgd aan de HAN te Nijmegen. Daar heb ik mij tevens gespecialiseerd als leefstijlcoach. Daarna ben ik werkzaam geweest als LO en BSM docent op het Luzac College in Zwolle en als X-FITTT trainer bij Slim Healthclub de Liemers voor het begeleiden van mensen met overgewicht. 

Ik ben een enthousiast en energiek persoon. Ik ben graag in contact met mensen en dat is wat het werk als personal coach zo mooi maakt. Als ik mensen kan helpen een gezonde leefstijl te hanteren word ik daar heel erg blij van. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door: gedrevenheid, sportiviteit en doorzettingsvermogen. Deze 3 pijlers probeer ik ook altijd over te brengen op de klanten die ik train bij Personal Fitness Nederland. 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*