Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Medewerkers Zutphen

Ik ben Danny Put en sinds april 2016 actief bij Personal Fitness Nederland. Ik ben opgeleid als Oefentherapeut Mensendieck. Deze kennis neem ik altijd mee als ik mensen coach. Ik ben al meer dan 12 jaar bezig met fitness en voeding en vind het prachtig om mensen hierin te begeleiden. Sinds de laatste jaren komt mental coaching meer aan bod, zowel bij mijzelf als bij mijn klanten. Om je doelen te bereiken is dit in mijn ogen het belangrijkste onderdeel.

Ik houd ervan om heel veel dingen te doen en nieuwe dingen te proberen. Ik houd van skateboarden, snowboarden, motor rijden, gamen en voetbal. Deze ‘drang’ naar variatie zie je ook altijd terug in mijn trainingen. Ik ben een rustige jongen en kan mensen op een vriendelijke doch strenge manier aan het werk zetten en laten nadenken over keuzes die ze maken.

Even voorstellen... Nick

Ik ben Nick Kramer en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Personal Fitness Nederland. Na de middelbare school heb ik 3 jaar gewerkt als infanterist bij de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. De structuur, regelmaat en discipline die ik daar heb geleerd pas ik ook toe in mijn trainingen. Vervolgens heb ik de 4-jarige opleiding ALO ('Academie voor Lichamelijke Opvoeding') gevolgd aan de HAN te Nijmegen. Daar heb ik mij tevens gespecialiseerd als leefstijlcoach. Daarna ben ik werkzaam geweest als LO en BSM docent op het Luzac College in Zwolle en als X-FITTT trainer bij Slim Healthclub de Liemers voor het begeleiden van mensen met overgewicht. 

Ik ben een enthousiast en energiek persoon. Ik ben graag in contact met mensen en dat is wat het werk als personal coach zo mooi maakt. Als ik mensen kan helpen een gezonde leefstijl te hanteren word ik daar heel erg blij van. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door: gedrevenheid, sportiviteit en doorzettingsvermogen. Deze 3 pijlers probeer ik ook altijd over te brengen op de klanten die ik train bij Personal Fitness Nederland. 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Zutphen


Rudolf Steinerlaan 53
7207PV Zutphen

06-18263245
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)