Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Zutphen

Wij zijn er voor de momenten dat je net iets minder gemotiveerd bent. De professionele personal trainers van Personal Fitness Zutphen staan altijd voor jouw klaar en begeleiden jou binnen het vooraf afgesproken tijdbestek naar jouw einddoel. Lukt dit niet? Dan trainen wij gratis met je door.*

Go for (f)it!

Jij gaat naar de sportschool met een doel. Een persoonlijk doel. Soms is het lastig om de weg naar jouw einddoel te bepalen, hier helpen wij jou graag bij. Je voortgang is immers pas te meetbaar als jouw doelen helder zijn. Tijdens een intakegesprek bespreken we dan ook wat jij wil bereiken en bepalen jouw doelen. Een op maat trainings- en voedingsschema wordt op basis van jouw behoefte en situatie opgesteld. Niets houdt jou meer tegen om jouw doelen te behalen. Waar wacht je nog op?

Bereikbaarheid Personal Fitness Zutphen

Als je de winkelstraat inloopt vind je aan de linkerkant de Jumbo, de Trekpleister en een ING servicepunt. Op de hoek van de straat bevindt zich Personal Fitness Zutphen, te herkennen aan het grote logo. Recht tegenover het pand zit een restaurant met in het midden nog een grote parkeergelegenheid. 

Adres
Rudolf Steinerlaan 53, 
7207PV Zutphen

Trainer: Nick Kramer
E: nick@personalfitnessnederland.nl
M: 06 18 26 32 45
 
Tot snel in de studio.


Sportieve groet,
Nick Kramer


Niets houdt jouw meer tegen

Neem nu de stap naar een betere versie van jezelf. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*