Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Zutphen

Het internet staat vol met manieren hoe je het beste kunt afvallen, maar welke website moet je tegenwoordig nog geloven? Het aanbod is reuze en je ziet door de bomen het bos niet meer. Wij begrijpen dat en helpen je graag om manier te vinden die bij jou past. Jouw voorkeuren gieten we in ons Fit For Life concept en een op maat gemaakt plan is geboren. Jij bepaalt jouw einddoel en wij koppelen daar een datum aan, haal je het niet binnen het vooraf geplande tijdsbestek? Dan trainen wij gratis met je door.*

Het gaat om meer dan alleen je uiterlijk…

Zit je niet lekker in de vel? Ben je vaak vermoeid? Heb je rugklachten? Wat veel mensen weten is dat er een verband is tussen voeding en je fysieke gesteldheid. Waar menig mens niet aan denkt is dat voldoende beweging de oplossing kan zijn voor veel klachten. Krachttraining verhoogt de hoeveelheid spiermassa en heeft daarmee positieve invloed om het metabolisme. Cardio training zorgt op zijn beurt weer voor een betere conditie. Als kers op de taart raak je ook nog de overtollige kilootjes kwijt.

Wij zijn er voor jou!

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere reden om zijn of haar levensstijl te veranderen. Wat iedereen gemeen heeft is dat het een proces is waar je met volle overtuiging in moet gaan. Even geen motivatie? Dan zijn wij jouw stok achter de deur. Waar wacht je dus nog op? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

 • * velden zijn verplicht.


*Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*