Personal Training Weert

Wanneer sporten goed bevalt, blijf je als sporter gemotiveerd. Daarom is Personal Fitness Nederland Weert op zo'n manier ingericht dat we niet afhankelijk zijn van saaie cardio toestellen. In tegendeel, de ruimte biedt mogelijkheid om verschillende parcours op te bouwen. Hierdoor kan jij afwisselende sportactiviteiten uitvoeren onder begeleiding van een professional. Maar dit is niet het enige, jij als lid staat voorop.

Jouw personal coach maakt samen met jou een passende doelstelling binnen een reëel tijdbestek. Mocht jij het niet redden om binnen het geplande tijdsbestek jouw doelstelling te behalen, dan trainen wij gratis met je door. Want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.
 

Groepstraining met een persoonlijke touch 

Ga jij liever sporten met een familielid, die leuke collega of je gezellige buurvrouw? Geen probleem. Bij Personal Fitness Nederland - Weert worden er ook duo trainingen  en groepstrainingen aangeboden. Zo ervaar je de voordelen van een personal coach en de gezelligheid van een (door jou) samengestelde groep. Bovendien zitten aan deze trainingen leuke kortingen verbonden. 


 

Just go for it! Tijdens de gratis proefweek

Of je nou alleen, in duo’s of in groepsverband wil trainen bij Personal Fitness Nederland - Weert worden jouw doelen omgezet naar een trainingschema. Om een duidelijk beeld te krijgen hoe het is om te trainen met een personal trainer kan jij je via onderstaand formulier inschrijven voor een gratis proefweek. Wij bellen jou binnen één werkdag op om de gratis proefweek in te plannen. Twijfel niet langer, just go for it!

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training Weert, een fitter lichaam de rest van je leven lang

Een fit lichaam wordt niet alleen bereikt door meer beweging en het personal training Weert Fit for Life programma is dan ook veel meer dan training alleen. We richten ons op beweging, uiteraard, en wijzen je daarom een gecertificeerde en enthousiaste personal trainer in Weert aan. De twee andere pijlers waar we ons op richten zijn gezond eten en mentale coaching. Zo zorg je niet alleen voor een gezond lichaam aan de buitenkant, maar is aan de binnenkant ook alles in order. Dat betekent een aanzienlijk grotere kans van slagen.
 

Een personal training in Weert intakegesprek

Besluit je bij ons te komen, dan beginnen we met een intakegesprek. Je ontmoet de personal trainer in Weert en het team, bekijkt de studio en gaat uitgebreid in gesprek over de doeleinden die je wilt bereiken en je algehele gezondheid op dit moment. Ons Fit for Life programma kan worden toegepast op allerlei doeleinden, zoals het verlagen van je bloeddruk, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je conditie, het verliezen van gewicht en het herstellen van ziekte. Wat ook de reden is dat je momenteel in een sleur zit, we maken voor jou een persoonlijk programma dat je hier weer uit haalt.
 

De rest van je leven resultaat

Door zowel aan je lichamelijke als je mentale gezondheid te werken zal je zien dat je de uitdagingen die het proces met zich meebrengt veel beter aan kunt. En dat betekent dat de kans van slagen veel groter is. Ons personal training programma in Weert is gericht op de lange termijn. Jij wordteen  nog betere versie van jezelf en dat voor de rest van je leven lang. Je krijgt de kennis en de kracht om oude gewoonten achter je te laten en nieuwe gewoonten aan te wennen. En dat leidt weer tot een gelukkiger en energieker leven.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum