Fitness Weert

Bij Personal Fitness Nederland - Weert staan jouw persoonlijke doelstellingen en wensen voorop. Alles wordt afgestemd om binnen de afgesproken periode de doelstellingen te halen. Geen grote zalen met fitnesstoestellen waar je in de rij kan gaan staan. Bij Personal Fitness Nederland - Weert gaat de personal fitness instructeur met jou aan de slag. Iedere week komt hij weer met verassende en uitdagende oefeningen. Zo wordt je iedere week opnieuw uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Een kijkje in de studio. 
 

Personal Coaching studio Weert gaat voor de lange termijn

Vaak heb je al zo veel geprobeerd of loop je al zo lang rond met de gedachte om iets te gaan veranderen. Maar iedere keer komt er wel wat tussen of lukt die ‘zoveelste afslank poging’ ook weer niet. Personal Fitness Weert heeft daarom een programma ontwikkeld waarmee het ook voor jou mogelijk is om te veranderen! Je kunt bij kiezen om alleen te komen trainen. Wil je samen met je vriend of vriendin komen, dan bieden wij een duo training aan!

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Weert met persoonlijke aanpak

Zoek je naar een fitness studio in Weert om te trainen voor specifieke persoonlijke doelen? Dat kan bij Personal Fitness Nederland. Samen met een persoonlijke coach ga je gericht werken aan doelstellingen van fysieke of mentale aard. Op basis van het resultaat dat jij wilt behalen stellen we een bijpassend Leefstijl Programma op. In dit programma verwerken we de drie pijlers uit onze succesformule: voeding, beweging en het creëren van de juiste mindset. Geen standaard fitness maar een totaalaanpak dus.
 

Wanneer kies je voor dit fitness programma in Weert?

Het kan zijn dat je wilt inzetten op afvallen, het verbeteren van je conditie of het sterker maken van lichaam en geest. Ook kun je bij ons terecht met stress klachten, wanneer je graag meer energie zou hebben of om te werken aan specifieke fysieke klachten. Wij zetten ons in voor de fitheid van jouw lichaam en geest. Dat maakt de drie pijlers van ons programma ook zo belangrijk. Door zowel aan voeding, mindset als beweging te werken zul je merken dat je je gezonder en gelukkiger zal voelen.
 

Wij garanderen resultaat

Kom je bij ons fitnessen in Weert dan ben je verzekerd van resultaat. Samen met jouw coach vorm je namelijk een team. Je personal coach gaat een commitment aan om jou te helpen je doelen te realiseren. In een één op één setting wordt heel concreet gewerkt aan jouw streefdoelen. Doordat we inzetten op duurzame verbetering van jouw personal fitness, kiezen we niet voor snelle oplossingen maar het bewerkstelligen van een vitale levensstijl. Juist doordat het programma zo persoonsgebonden is, geven we je een 100% resultaatgarantie.
 

Fitnessen Weert: gratis intakegesprek

Ben je enthousiast geworden over een persoonlijk fitness programma in Weert? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs in onze studio voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen en doen we een gratis gezondheidscheck. Gecombineerd krijgen we zo een inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum