Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Weert

Personal trainers zijn ontzettend duur? Onzin! Bij Personal Fitness Weert kan iedereen terecht en gebruik maken van onze professionals. De personal trainer zorgt niet alleen voor meer motivatie en afwisseling, maar begeleid jou ook op een gezonde manier naar jouw einddoel. Personal Fitness Weert werkt met het Fit for Life programma, dit programma bevat de drie peilers: bewegen, voeding en mental coaching en geeft jou garantie om je einddoel te behalen.*

Ons concept bewijst zich al jaren

Jij bent niet de eerste die gebruik gaat maken van een personal trainer bij Personal Fitness Weert. Verschillende succesverhalen bewijzen dat ons programma ook daadwerkelijk werkt. Uiteraard weten wij dat iedere individu anders is en een andere aanpak nodig heeft. Daarom voeren we voorafgaand aan het traject diverse gesprekken met jou. Hierdoor komt de personal trainer niet voor verrassingen te staan en jij ook niet!

Weertsenaren opgelet!

Wil jij jouw doelstelling gegarandeerd behalen?* Kom dan snel bij ons langs. Onze nieuwe studio is gelegen aan de Maaspoort in Weert. Kom jij met de fiets? Dan is de eerste stap naar meer beweging al gezet. Kom jij met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid. Wij geven je graag meer informatie onder het genot van een kopje koffie. Tot ziens bij Personal Fitness Weert. 

Adres
Maaspoort 67A
6001 BN Weert 

Trainer: John Soekhradj
M: 06-18089460
E: Weert.pfn@gmail.com

Tot snel in de studio, 

Sportieve groet, 
John Soekhradj

Ja, ik wil alle (start)informatie ontvangen ↓

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Weert


Maaspoort 67A
6001BN Weert Weert

06-18 08 94 60
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*