Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Weert

Crashdiëten is voor velen een bekende term. Te snel afvallen kan veel van je lichaam eisen en bepaalde gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wij zijn er van overtuigd dat deze soort diëten er geen blijvende resultaten op nahouden. Genoeg redenen om niet voor een crashdieet te kiezen als je het ons vraagt. Wij van Personal Fitness Weert combineren sporten met gezonde voeding én bewerkstelligen een gedragsverandering waardoor het resultaat ook blijvend is. Deze succesvolle gouden combinatie is omgezet in een fitness- en lifestyle programma genaamd: Fit for Life.

Word jij Fit for Life?

Beweging, voeding en mental coaching, dit zijn de pijlers waarop het Fit for Life programma gebaseerd is. Wekelijks train jij met een personal trainer in de studio waar je wordt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Ook thuis hoef jij niet stil te zitten want met jouw persoonlijke fitness set kan jij  de oefeningen thuis herhalen. Elke week is er een weegmoment waarna jouw personal trainer in overleg gaat met een gewichtsconsulent waaruit een persoonlijk voedingsadvies komt. Tevens wordt er een stukje mental coaching in het traject meegenomen. 

Wil jij:

Gewicht verliezen 
Minder fysieke klachten
Je energieker, sterker en fitter voelen
Een gezond voedingspatroon krijgen
 Minder stress ervaren en meer zelfvertrouwen krijgen

Waar wacht je nog op?

Vul nu onderstaand contact formulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een gratis proefweek  in te plannen. Maak kennis met het Fit for Life programma, het programma dat écht werkt, ook voor jou!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Weert


Maaspoort 67A
6001BN Weert Weert

06-18 08 94 60
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*