Personal training Waalwijk

Een verandering van levensstijl doe je niet zo maar even, want het is een hele klus en je moet er dan ook niet te licht over denken. Veel mensen die dit besluit uiteindelijk nemen leggen de lat dan ook vaak meteen erg hoog. Dan kan het zijn dat de doelstelling die je voor ogen hebt toch onhaalbaar lijkt, wat natuurlijk een behoorlijke domper kan geven.

Bij onze studio in Waalwijk bespreken we in een vrijblijvend intakegesprek uitgebreid de mogelijkheden en onmogelijkheden met jou, zodat je niet voor onverwachte tegenvallers komt te staan. Zijn je plannen in eerste instantie te ambitieus, dan zal je personal trainer dat eerlijk zeggen en samen met jou lagere tussendoelen bepalen, zodat het einddoel daarmee toch in zicht komt.|
 

Ieder bereikt doel geeft je een stimulans voor de volgende stap

Als je bijvoorbeeld veel af wilt vallen, maar tegelijk ook je spieren wilt ontwikkelen, is het beter je eerst te focussen op het eerste, om daarna beter aan de slag te kunnen met het tweede. In onze sportschool in Waalwijk zal je personal trainer dan in samenwerking met een voedingsconsulent een uitgebalanceerd voedingsadvies uitwerken, samen met een bewegingsprogramma. Zijn je doelstellingen voor gewichtsverlies behaald, dan kan een zwaarder trainingsprogramma worden ingezet voor de gewenste spieropbouw. Zo’n gefaseerde aanpak zorgt ervoor dat je de moed niet verliest en verkleint tevens de kans op blessures.
 

Zijn de doelen eenmaal bepaald, dan gaan we ook door tot ze bereikt zijn

In het woordenboek van je personal trainer in Waalwijk komen de termen mislukken en opgeven niet voor. Ons Fit for Life programma staat ook hier garant voor een geslaagd eindresultaat. Natuurlijk spreken we een traject met je af, met een tijdschema wanneer je jouw doelstellingen gaat bereiken. Mocht dit door wat voor oorzaak dan ook onverhoopt niet lukken, dan doen we er gewoon een schepje bovenop en gaan door tot jij tevreden bent met wat je bereikt hebt. Dat is natuurlijk altijd de oorspronkelijke doelstelling waarmee je bij ons gekomen bent. Als jij ervoor gaat, is voor onze personal trainers geen enkele doelstelling onhaalbaar.
 

Vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers?

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen om jouw oelstellingen te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum