Fitness Waalwijk

Woon jij in Waalwijk? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Waalwijk het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Waalwijk de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Fitness Waalwijk voor een vitale levensstijl

Ben je klaar om je levensstijl te wijzigen voor een fitter lichaam maar weet je niet hoe je dit aanpakt, dan past een personal fitness programma in Waalwijk bij jou. Dit kan in de studio van Personal Fitness Nederland. Bij ons ga je heel gericht aan de slag om een vitalere levensstijl te bewerkstelligen. Dit doe je niet alleen maar met hulp van een personal trainer die je stap voor stap op deze weg begeleidt. Daarbij passen we onze succesformule toe die rust op drie pijlers: beweging, voedingsadvies en mindset en coaching.
 

Duurzaam fitness programma in Waalwijk

Bij Personal Fitness Nederland zetten we altijd in op duurzame resultaten. We gaan niet voor korte termijn oplossingen, wondermiddeltjes of snelle diëten. We werken concreet aan jouw doelstellingen en geven je daarvoor de juiste tools. Denk hierbij aan persoonlijke voedingsadviezen en op maat gemaakte bewegingsschema’s. Vergeet ook de juiste mindset niet: je krijgt bij ons mentale coaching waarmee je naast je lichaam ook je geest traint. Alleen met deze totaalaanpak kun je blijvende resultaten boeken en bieden wij je een alternatief op reguliere fitness.
 

Resultaat gegarandeerd

Kom je bij ons fitnessen in Waalwijk dan ben je verzekerd van resultaat. Juist omdat onze aanpak zo persoonsgericht en concreet is. Wij gaan samen jouw doel behalen. Wat dit doel is, dat bepaal jij vooraf. Je kunt bij ons terecht met heel uiteenlopende motivaties. Afvallen of juist aankomen, werken aan mentale klachten, stress, een laag energieniveau, fitter worden, sterker worden of conditie opbouwen; we zorgen voor een passend plan. 
 

Fitnessen Waalwijk: vrijblijvende kennismaking

Ben je enthousiast en lijkt een persoonlijk fitness programma in Waalwijk je iets? Kom dan gerust eens langs in onze studio om kennis te maken met de personal trainers en fitnessruimte. Verwacht geen zware fitnessapparatuur, we werken liever met functionele fitness materialen passend bij jouw persoonlijke programma. Benieuwd hoe dat programma eruit kan zien? De mogelijkheden nemen we graag eens met je door.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum