Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Snel afvallen in Waalwijk met succesgarantie?*

Yolanda is snel vele kilos afgevallen met ons gezonde afvalprogrammaBen jij het jojo-effect zat? Onder begeleiding van onze personal trainers en voedingsdeskundigen kan ook jij in een korte periode veel afvallen. In een GRATIS intakegesprek zullen we jouw doelstellingen bespreken en daarvoor een gepast afvalprogramma samenstellen. Je zult er natuurlijk wel iets voor moeten doen, maar je zal al snel merken dat het volgen van ons programma een positieve invloed op je leven zal hebben. Je voelt je al snel fitter en gezonder, de kilo’s vliegen eraf en het mooiste van alles is dat je met ons programma een blijvend resultaat kan behalen. Yolanda (zie de voor-na foto) kan hierover meepraten. Ze verloor veel kilo’s en voelt zich letterlijk als herboren.

Wil jij graag 10 – 20 kilo afvallen met succesgarantie?*

Wil jij echt die kilo’s verliezen met een blijvend resultaat?
Weer helemaal fit en gezond zijn?
Vul hieronder dan jouw gegevens in en we zullen binnen 1 werkdag contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Als afvallen al lukt, dan is dat altijd op de verkeerde plekken, horen we in Waalwijk mensen vaak klagen

Buik, billen of borsten, iedereen heeft zo zijn eigen probleemgebieden waar zich het meeste vet ophoopt. Het vervelende is dat bij afvallen juist op die plekken het ook het moeilijkste eraf gaat. Hele studies zijn er gewijd aan verschillende lichaamsvormen, die grofweg zijn onderverdeeld in drie categorieën: appel-, peer- en zandloperfiguur. De bekendste hiervan zijn het appelfiguur, waarbij het vet zich voornamelijk ophoopt in de buikstreek, en het peerfiguur, waar zich vooral op de heupen en billen het meeste vet bevindt. Welk figuur je ook hebt, ook na afvallen blijf je dat houden. Maar dat is niet erg, want het hoort bij jou, dat zal ook onze coach in Waalwijk je uitleggen.

Bootcamp snel afvallen

Problemen zijn er om aan te pakken, zo ook de probleemgebieden van jouw lichaam

Bij een peervormig lichaam is gewichtsverlies het eerst zichtbaar in het bovenlichaam en het gezicht, bij een appelvormig lichaam is dit voornamelijk rond heupen en benen. Deze gebieden waren al goed volgens jezelf, dus lijkt afvallen zinloos. Met een goed uitgebalanceerd dieet en op maat gesneden training zul je zien dat het ook jou zal lukken op de moeilijke plaatsen vet te verliezen en spieren op te bouwen, zodat je lichaam beter geproportioneerd wordt. In onze studio in Waalwijk kunnen onze personal trainers en coaches je daar alles over vertellen en je ter zake kundig advies geven hoe je jouw specifieke probleem het beste te lijf kunt gaan.

Snel afvallen onder professionele begeleiding

Trainen om af te vallen, maar ook om gezondheidsrisico’s te vermijden

Het is bekend dat veel buikvet, dus de appelvorm, meer gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals hoge bloeddruk en kans op diabetes. Vooral voor deze types is een goede training daarom extra van belang. Voordeel is weer dat hiermee dan snel zichtbare resultaten kunnen worden behaald. Maar ook voor de peertypes onder ons is een gerichte training belangrijk om het bovenlichaam te ontwikkelen, terwijl het onderlichaam afslankt. In alle gevallen is een combinatie van gezonde voeding en een persoonlijk trainingsprogramma de beste manier om je gewenste einddoel te bereiken. Wil je geproportioneerd afvallen, dan ben je in onze studio in Waalwijk aan het juiste adres... en van harte welkom!

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Waalwijk


Grotestraat 274
5142 CC Waalwijk

06 - 22 06 86 23
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)