Fitness Valkenswaard

Woon jij in Valkenswaard? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Valkenswaard aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer! Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent.
 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

Ik wil graag alle 30.000 inwoners van Valkenswaard het volgende vragen: heb jij al talloze pogingen gewaagd om af te vallen, wil jij eindelijk je conditie weer op peil krijgen of de juiste balans vinden tussen voeding en beweging? Dan helpen wij graag!” – Teun van der Laar, Personal trainer in Valkenswaard.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Valkenwaard de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Valkenswaard is gevestigd op Dragonder 30G. Personal trainer Teun van der Laar gaat graag met jou aan de slag!

Bij Personal Fitness Valkenswaard staan jouw persoonlijke doelstellingen en wensen voorop. Alles wordt afgestemd om binnen de afgesproken periode de doelstellingen te halen. Geen grote zalen met fitnesstoestellen waar je in de rij kan gaan staan. Bij personal Fitness Valkenswaard gaat de personal fitness instructeur met jou aan de slag. Iedere week komt hij weer met verassende en uitdagende oefeningen. Zo wordt je iedere week opnieuw uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

  • * velden zijn verplicht.


Op zoek naar een Personal Fitness Nederland studio in de buurt? 

Bekijk ook:

Fitness in Valkenswaard met je eigen personal trainer

Wil je graag fitter, sterker en gezonder worden maar kun je hierbij wat hulp gebruiken, dan past ons Fit for Life fitness programma in Valkenswaard wellicht bij jou. Met deze succesvolle methode ga je heel gericht werken aan het behalen van jouw streefdoelen. Dit doe je niet alleen maar met de hulp van een gecertifieerd personal trainer. Zo word je vanuit Personal Fitness Nederland geadviseerd, gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en daadwerkelijk gezonder te gaan leven.
 

Hoe ziet dit fitness programma in Valkenswaard eruit?

Het Fit for Life programma wordt persoonsgebonden ingericht rondom drie pijlers. Dit zijn gezonde voeding, beweging en mentale coaching. Deze elementen vormen de basis voor een gezondere levensstijl en het behalen van duurzame resultaten. Kom je bij ons fitnessen in Valkenswaard dan hangt de precieze indeling van het programma af van jouw gewenste fysieke of mentale doelen. We werken altijd met een persoonlijke aanpak en daardoor onderscheiden we ons van reguliere fitness programma’s.
 

Resultaatgarantie op jouw fitness doel

Kom je bij ons fitnessen in Valkenswaard dan ben je verzekerd van een concreet resultaat. Door de totale aanpak en de specifieke begeleiding van personal trainers krijg je een 100% resultaatgarantie op jouw vastgestelde fitness doel. Mocht het toch niet helemaal lukken jouw doel binnen de afgesproken periode te behalen? Dan trainen we kosteloos door tot het gewenste resultaat wél bereikt is. 
 

Kom vandaag nog langs

Ben je enthousiast maar wil je graag eerst eens rustig rondkijken in onze lifestyle en fitness studio in Valkenswaard? Wees welkom. Je kunt hier direct ons team leren kennen. Wil je gelijk van start met een gepersonaliseerd fitness programma kies dan voor een gratis intake en gezondheidscheck. Daarmee brengen we snel in kaart waar je op dit moment staat en waar je graag naartoe wilt werken. Op basis hiervan stellen we vervolgens een passend Fit for Life programma voor je op.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum