Afvallen in Valkenswaard

Overtollig vet op je rug, buik of benen irriteert en het maakt je onzeker. Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek? Wil je die kilo’s er nu voorgoed af hebben, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk bekende problemen die met het Fit for Life programma verleden tijd zijn. Nu zal je jezelf wel afvragen: ‘kan ik bij onze studio in Valkenswaard veel afvallen?’ Zeker, vele gingen je voor en zijn wel tot 30 kilo afgevallen, dit alles is mogelijk met onze personal training in Valkenswaard. Het kan écht. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp en ga ervoor!
 

Afvallen, weg met die onzekerheid

Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crash diëten. Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Wij garanderen daadwerkelijk resultaat. De hoogste tijd om vandaag nog in actie te komen verantwoord af te vallen  met het bewezen Fit for Life programma. Hierbij staan uitdagende, persoonlijke trainingen centraal. Ook focussen wij ons voeding en mind, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies zullen jou ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

Bewegen en gezonde voeding zullen ervoor gaan zorgen dat je op een verantwoordelijk, maar ook een blijvend manier gaat afvallen en afslanken. Je zult versteld zijn van het resultaat en ook hoe makkelijk het eigenlijk is met de juiste mensen om je heen”. – Teun van der Laar, Personal trainer bij Personal Fitness Nederland in Valkenswaard.
 

Veranderen van binnen naar buiten

Dát is het principe waarmee wij werken. Wij horen vaker ‘het afvallen lukt niet’. Bij Personal Fitness Valkenswaard is ieder mens is in staat om te veranderen. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we aan een oplossing op de lange termijn. Stapsgewijs, met persoonlijke aandacht en met eindeloos geduld begeleiden we jou naar de eindstreep. Jouw eindstreep! Wat je doel ook is, samen gaan we er voor de volle 1000% voor. Niet is ons te veel!
 

De Fit for Life werkwijze

Zonder plan, geen resultaat. We gaan ‘niet voor even’, maar voor resultaten voor de rest van je leven! Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team van gecertificeerde personal trainers en onze lifestyle studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit waarmee we stapsgewijs werken aan jouw doelen.
 

Effectief afvallen in Valkenswaard, fit worden én blijven

Een drukke baan, lichamelijke ongemakken of andere omstandigheden vormen niet langer een belemmering voor jouw fitte leven. Zie het als een kleine drempel die je samen met ons over stapt, door onze persoonlijke aandacht is iedereen welkom bij ons en werken wij samen aan een gezonde en vitale levensstijl. 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Wil je ook verantwoord afvallen in Valkenswaard? Zet vandaag nog de eerste stap naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Mét jouw lievelingsspijkerbroek en zónder onzekerheden aan het zwembad. Go for it, go for fit! 

Tijdelijke actie: GRATIS proefweek fitness Valkenswaard

De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

  • * velden zijn verplicht.

 

Op zoek naar een Personal Fitness studio in de buurt? 

Bekijk ook:

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum