Personal Training Utrecht Noord

Ben je op zoek naar een personal trainer in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor verschillende leeftijdscategorieën en voor verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen. Wat het doel ook is samen gaan we ervoor!

Wil jij je fysiek of mentaal beter voelen? Een paar kilo afvallen? Gespierder of fitter worden? Al met al lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Personal Fitness Utrecht Noord aan het juiste adres. Ons team aan gecertificeerde personal trainers staat te popelen om samen met jou voor de volle 100% aan de slag te gaan met het verwezenlijken van jouw doelen.

Onze personal training studio in Utrecht is gevestigd aan de Van Humboldtstraat 108. Onze Personal trainer Pim gaat graag met jou aan de slag!

Personal training op maat in Utrecht

Wat is jouw doel? Gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen? Met onze persoonlijke ondersteuning op het gebied van sport en voeding gaan we de gewenste doelen behalen. Behaal je doelen met onze Personal Training in Utrecht. Meld je direct aan voor een gratis proefweek.

Behaal je doelen met een personal trainer in Utrecht:

  • Een fit en strak lichaam
  • Strakkere buik
  • Plaatselijk afvallen
  • Grotere billen
  • Gezonde leefstijl
  • Een verantwoord eetpatroon 
     

Go for it, go for fit!

Dat jij op onze website terechtgekomen bent, betekent dat jij je aan het oriënteren bent voor een personal training studio in Utrecht die bij je past. Als je op zoek bent naar een traject met persoonlijke begeleiding, een steuntje in de rug als je het moeilijk hebt, uitdagende work-outs, persoonlijke voedingsschema’s en de nodige sessies aan mental coaching om duurzame resultaten te behalen, dan heb je aan ons een heel goede.

Het Fit for Life-programma vanaf nu ook in Utrecht

Bij Personal Fitness Utrecht Noord werken we met het bewezen Fit for Life-programma waarbij alles draait om de gouden combinatie van de drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Reeds duizenden mensen gingen jou voor met khun eigen specifieke doelen. Na een intensief traject veranderde het concept hun leven voorgoed. Ze behaalden hun doelen en gaan nu gelukkiger dan ooit door het leven.

Ja, ik wil ook gelukkiger door het leven!

Staan je doelen jouw geluk in de weg? Zet dan vandaag nog de stap naar een gezond, fit en vitaal leven en laat hieronder jouw contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek met je in te plannen.

Zet in Utrecht de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Utrecht Noord is gevestigd aan de Van Humboldtstraat 108. Personal trainer Pim gaat graag met jou aan de slag!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum